Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik nektek egy gyönyörű nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nektek egy gyönyörű nő csak egy éjszakára kell?

Figyelt kérdés
ugyveszem észre h egy szép nőt megdugtok és lecseréltek ...
2011. jún. 25. 08:54
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
TÉVEDÉS!nem cicababa hanem inkább csinos de imádom a miniszoknyákat nyáron csak minit hordok meg aranyos magassarku papucsot ilyesmit alik rakok magamra sminket kék a szemem barna válig érő a hajam és senki nem hiszi el de szakácsnak készülök imádok főzni és izig vérig nő vagyok sportcipőt sosem hordok
2011. jún. 25. 11:32
 22/28 anonim ***** válasza:
Te írtad, én abból indultam ki :)
2011. jún. 25. 11:33
 23/28 anonim ***** válasza:

Csak az a baj ezzel, hogy aki belül normális ember, de kivülről "csak" átlagos, nem fog merni odamenni hozzád. Olyanok fognak így megkeresni, akinek csak ere kellesz.

Ez nem a te hibád, hanem az emberek hibája, ahogyan sokan viselkednek. Tudom, írod, hogy nem szereted a lazább öltözetet, de egyszer-kétszer próbáld ki, és esetleg hadj egy kis időt, hogy megismerd a pasit, ne rögtön az első benyomás alapján dönts, hadj esélyt az átlagosoknak is, lehet, hogy boldogabb leszel vele, mint egy nagymenő, jóképű sráccal...

2011. jún. 25. 11:38
 24/28 anonim ***** válasza:
... Aki mellesleg rögtön észreveszi, hogy te nem egy olyan csaj vagy, és nem akar rögtön lefektetni, mert rájött, hogy TE értékesebb vagy annál.
2011. jún. 25. 11:40
 25/28 A kérdező kommentje:
igen igen én nem a külső és a pénztárca alapján döntök
2011. jún. 25. 12:03
 26/28 anonim ***** válasza:

Igen, ezt megértettem, csak még úgy nézel ki, bocsánat hogy így írom, de arról a pasiknak nem ez fog lejönni. Rögtön más jut az eszükbe.

Akit meg te keresel, az meg meg se mer szólítani, mert úgy gondolja, hogy te túl jó csaj vagy őhozzá, és úgyis el fogod hajtani. (Gondolja ezt csupán az öltözködésed alapján, mert ugye nem ismer még, és nem tudja, hogy te milyen vagy, hogy nem olyan mint a többiek, akik így néznek ki)

Mint írtam, nem a te hibád, nehogy félreértsd, de sajnos ez így van...

Remélem érted, hogy mit akarok mondani :)

2011. jún. 25. 12:11
 27/28 A kérdező kommentje:
igen értem:)
2011. jún. 25. 12:28
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem. Örülnék ha szóba állna velem egy gyönyörű nő, nem hogy lecserélném...:D
2011. jún. 25. 13:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!