Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik nektek egy gyönyörű nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nektek egy gyönyörű nő csak egy éjszakára kell?

Figyelt kérdés
ugyveszem észre h egy szép nőt megdugtok és lecseréltek ...
2011. jún. 25. 08:54
1 2 3
 11/28 valaki a tömegből ***** válasza:
Várj ta a csinibabáról beszélsz, viszont a kérdésben a nő kifejezést használod. Egy csinibaba általában nem is akar többet egy északánál. Egy nő érett tudattal: 1 nehéz a kegyeiba férkőzni, 2 ha mégis sikerülne, az értéke miatt nem dobja el a férfi.
2011. jún. 25. 10:30
 12/28 anonim ***** válasza:

Gondolom a gyönyörű csaj az te magad vagy :)

Gondolkoztál azon, hogy az egyéjszakás kalandokhoz is két ember kell, tehát azt is mindkét embernek akarnia kell? És mi lenne, ha egyszer nem-et mondanál rá?

Ha tetszik neked, és tudod, hogy úgy van, ahogy írtad a kérdésedben, akkor miért nem vársz egy kicsit a szex-el? Hány pasinak sikerült a belső tulajdonságait is megismerned a legutóbb időben, még a szex előtt, és azt mondani, hogy szereted őt?

2011. jún. 25. 10:31
 13/28 anonim ***** válasza:
ha tud takarítani, netán főzni (és ezeket bizonyítja :P ) akkor szó sem lehet csak egy éjszakáról.
2011. jún. 25. 10:43
 14/28 A kérdező kommentje:
amugy én szakácsnak tanulok de senki nemnézi ki belőlem mert ilenkis cicababa vagyok!pedig sztem fontos hogy egy nő legyen ápolt hűséges csinos szép nem könnyűvérű és tudjon finomakat főzni az urának:)ilyen ilyen nő leszek vagyok.
2011. jún. 25. 10:46
 15/28 anonim ***** válasza:

Húú, te aztán tényleg egy igazi főnyeremény vagy akkor :P

Szóval nem csak egy éjszakára kellenél...

2011. jún. 25. 11:13
 16/28 A kérdező kommentje:
.....
2011. jún. 25. 11:16
 17/28 anonim ***** válasza:
Gyonyoru no eseten tobb ejszakarol is szo lehet:)
2011. jún. 25. 11:22
 18/28 anonim ***** válasza:

................

ne olyat keress akinek arra kellesz. nem lehet általánosítani pasikat férfiakat. engem pl. tök felesleges úgy kezelni mint "egy pasit" mert nem vagyok "egy pasi". és nem csak mert felérek 2-vel.. és feltételezem más férfi is megérdemli a meglülönböztetett bánásmódot és olyan hozzáállást, hogy ő igenis egy komoly ember.

tehát ismerd meg hogy nem egy szerencsétlen kis bita ficsúrral van dolgod, és persze add meg azt az esélyt magadnak és az udvarlódnak is, hogy komolyan álltok egymáshoz.

2011. jún. 25. 11:25
 19/28 A kérdező kommentje:
igen
2011. jún. 25. 11:27
 20/28 anonim ***** válasza:
Ha cicababának nézel ki, akkor sztem ne csodálkozz, h csak egy éjszakára kellesz a pasiknak! Lehet h belül nem vagy olyan, én nem tudhatom, de a külsőd valszeg azt sugallja, h nem vagy jó másra.
2011. jún. 25. 11:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!