Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NAGYON KÉNE A SEGÍTSÉG!? A válaszokat előre köszönöm, a sértéseket megértem. :S
kérdezheted itt is
kajak
biztos lesz még aki nézni fogja...hisz még csak most tetted fel...
különben az az e-mail csak nem akar átjönni
mivel azt kérdezgeted hogy mi hogy viselnénk el:
engem biztos eleinte felhúzna egy kicsit hogy mért nem az elején mondta, de nem akadnék ki rá... mivel szeretjük egymást megoldanánk, megbeszélnénk. szarul esne de elfogadnám... minden menne ugyanúgy tovább, de elképzelhető hogy még jobban próbálkoznék hátha... nehéz beleképzelni magam egy ilyen helyzetbe... remélem az én barátnőm nem színészkedik az ágyban... :) remélem segítettem. SOK SIKERT ÉS KITARTÁST!
18/f
én is hasonló esetben vtam.egyszerűen nem volt orgazmusom még soha,féltem is ,h mi van ha én is azok közé tartozom akik képtelenek rá és találkoztam a párommal aki 33éves..gondolhatod,h paráztam,főleg h sokkal tapasztaltabb és közölte,h eddig minden bnőjének volt orgazmusa..bár én az elején közöltem Vele,h nekem még soha nem sikerült,és erre azt mondta,h Ő hisz abban,h ha maszturbálsz akk az hozzá segít az orgazmushoz.(én még soha nem csináltam eddig..)aztán amikor szexre került a sor hát én akk sem tudtam elmenni,pedig nagyon figyelmes volt..majd szóvá is tette,h mennyire jó volt Velem csak kicsit bántja,h nincs orgazmusom..én pedig azt mondtam Neki,h ez nem azt jelenti h nem élvezem a szexet és nem is az Ő hibája..meg mondta,h máskor szóljak h hogyan v milyen tempóba jó nekem..bár 1 szer éreztem vmi pisiléshez hasonló érzést(persze nem kellett)kutya póznál..
Na mind1 a lényeg,h 2nappal ezelőtt kipróbáltam a zuhanyrózsás masztit és életembe először lett orgazmusom..nem is 1..ha eddig nem próbáltad szerintem 1 próbát megérne..:)
És ha a párodnak elmondanád,akk meg csak az igazat,h nem Vele van a gond,hanem te 1szerűen képtelen vagy rá..elöször kicsit bántani fogja,de szerintem túl teszi rajta magát és tovább fog próbálkozni..
21/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!