Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NAGYON KÉNE A SEGÍTSÉG!? A válaszokat előre
köszönöm, a sértéseket megértem. :S
Figyelt kérdés
17/L vagyok, 2 éve van barátom, mind2nek elsők voltunk, szexuális értelemben is. Az első alkalom 1 éve volt. Azóta heti 3-4 rendszerességgel van. Ami elszomorító hogy nekem sose volt még orgazmusom.Tudom, nem szép dolog hazudni, de nem akarom hogy oda legyen az önbecsülése, mert ő elég ügyes az ágyban, még orálban is. Tudom a nők 10%-a képtelen az orgazmusra, és én is szerintem beletartozok. Nem vagyok egy buta, tapasztalatlan tini, csak nagyon szerelmes. Sajnos elég nagy színésznő vagyok az ágyban, még a hüvelyizmaimat is meg tudom feszíteni. Most az van, hogy elvileg egy hete nem mentem el,és már látom rajta hogy eléggé padlón van. Pedig mindig elmondom neki, hogy ő tökéletes volt ma is.. Sajnos ha rákérdezne, hogy valaha elmentem-e már, tuti őszinte lennék, de nem szakítanak.A KÉRDÉSEM TEHÁT ÚGYMOND AZ LENNE HOGYAN SEGÍTSEM ŐT EZEN ÁT, HOGY NE MAGÁT ÉREZZE BÉNÁNAK, NA MEG A KAPCSOLATUNKBÓL SE HIÁNYOZZON SEMMI?
Nem bírom elégszer leírni, hogy beszéljétek meg. Mondd el ezt neki is, ne csak nekünk. Én értem a problémádat. Magadat sem tudod eljuttatni az orgazmushoz ?
2011. jún. 25. 00:24
2/20 A kérdező kommentje:
Elsőnek is köszönöm a rendes, megértő választ, igen, ismerem a testem, de nálam meg végképp oda a jó érzet is..pedig mikor hosszú távra el kellett mennie picit, camba elég szépen eljátszottunk..akartam is, no meg a magányos éjszakák, amikor nem is azzal a tudattal vágtam bele h na most hátha, hanem h jóisten, megőrülök..És igen, biztosan megfogjuk beszélni, csak tippeket várok hogyan segítsek neki a feldolgozásba és hogy ne érezze magát kevésnek, és hogy vmi hiányt a kapcsolatunkból
2011. jún. 25. 00:27
3/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Hasonló helyzetben voltam, mint a Te barátod, ugyanis a barátnőm orgazmusképtelen, nem csak ha velem szexel, de maszturbáció során sem tudta egyszer sem átélni ezt az érzést. Mindig nagyon elszomorított a tudat, hogy nem sikerült, sokat sírt is, hogy mi van, ha sosem lesz neki. Nagyon sajnáltam érte, és tudtam, hogy nem adhatom fel. Mindig próbáltam biztató lenni, hogy vannak még ötleteim, csak sikerül, nem fogom feladni. Sajnos viszont ez orvosi eset lett. Egyszerűen képtelen rá. Nagyon tönkretett, de szeretem és akkor is a legjobbakra fogok törekedni.
Az a baj, hogy nem az elején mondtad el Neki, mert így becsapva érzi majd magát. Szépen rá kéne vezetni, hidd el, hogyha szeret, akkor Ő is így fogja felfogni, elszánt lesz tőle és nem letört. Kívánom a legjobbakat Nektek, kitartás!
2011. jún. 25. 00:30
4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és becsülendő a kitartásod. Igazad van, el kellett volna mondanom, de úgy voltam vele hátha egyszer csak majd eljön..de nem jött..pedig ha épp szex van, akkor sem azon agyalok hátha most, hátha, és ami épp picit jobban esik nekem, meg is mondom neki hogy csináljuk. Lehet orvoshoz fordulunk, mert lelkileg minden ok..kicsit önbizalomhiányos vagyok, pedig ő sokat dícsér, de az ágyba ez nem kísér el, annyira leköt hogy a páromat kívánom, és azzal sincs baj hogy el tudok-e lazulni
2011. jún. 25. 00:36
5/20 A kérdező kommentje:
Rendes vagy de ha életem szerelmével nem megy / :(( /
De majd ha kövi életembe ribi leszek, azonnal szólok :D
2011. jún. 25. 00:44
6/20 anonim válasza:
nagyon jó kérdést tettél fel...és tényleg szeretnék segíteni..de fogalmam sincs h adagolhatnád a barátodnak...vagyis úgy gondolom h tényleg a sex elején el kellene neki mondanod..h van egy kis probléma..és hátha 2en meg tudnátok oldani
2011. jún. 25. 01:32
7/20 A kérdező kommentje:
Te mint fiú, hogy állnál ehhez hozzá ha a bnőd ezt mondaná? nem arra értem szakítanál v sem, me ismerem őt, és tlg nagy a szerelem, eszébe se jutna, csak mivel tudnám azt benned csillapítani hogy nem te vagy az oka...me neki sztem hiába mondanám:( és félek a kapcsolatunk rovására menne,, akármekkora szerelem:S
2011. jún. 25. 01:33
8/20 anonim válasza:
hát nem tudom...ha ennyi alkalommal megcsináltátok már és még nem jutottatok el a csúcsra..akkor nem tudom..h én mit tennék ebben az esetben..bocsi
2011. jún. 25. 01:36
9/20 A kérdező kommentje:
köszi azért:)
2011. jún. 25. 01:38
10/20 anonim válasza:
kérdeznék tőled valamit privátban...csak nem tudok... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!