Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is úgy veszi észre, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy veszi észre, hogy a szőrös punci szépen lassan újra divatba jön?

Figyelt kérdés
(persze mérsékeltebb formában, mint régen)
2011. jún. 25. 00:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
55%

Ez érdekes dolog. Én személy szerint nem szeretem a szőröst, vagy legyen csupasz, vagy egy csík legyen fent, de ha orális szexet akarok, ne kelljen már énekelnem a Welcome to the jungle című GNR remekművet...

És egy tapasztalat: én kb. 5 naponta leszedem a szőrt, de a 4.-5. napon, ha 1 órahosszáig ülök és beizzad, könnyen bebüdösödik... Nem lesz penetráns hullaszaga, de akkor is igényesebb és szebb látvány egy kisebb szőrzettel rendelkező nemiszerv, mint egy szőrös. És nem utolsó sorban a wc takarítását is megkönnyíti, ha nem kell hetente 200 göndör szőröcskét összeszedni. :)

2011. aug. 21. 17:20
 22/27 anonim ***** válasza:
57%
20/F lemaradt
2011. aug. 21. 17:20
 23/27 anonim ***** válasza:
47%

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:16

Én mondjuk szeretem a barátnőm p*ncija körül a nagyajkakat puszilgatni. A nagyajkakat, és nem a szőrt!

2011. aug. 21. 17:22
 24/27 anonim válasza:
47%

Akik ennyire a szőrtelenítés ellen vannak, azok mondják már meg: Nem tartják GUSZTUSTALANNAK hogy a nagy hónalj kutya (mondjuk) kilóg, még akkor is ha az embernek nincs felemelve a keze???

(bocsi az offért)

2011. aug. 21. 17:32
 25/27 anonim ***** válasza:
65%
Nem tartjuk annak, képzeld más vélemény is létezik, mint a tiéd.
2011. aug. 21. 18:09
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Én jobb szeretem, ha tudom, hogy egy lánynak borotvált, vagy az a kis csík, az is jó.. De még ha szőrös is, dzsumbuj ne legyen már, vagy rövidre vágva se borzasztó:)

Férfiaknál szerintem nem kellene borotválni, tényleg olyan b*zis...:) engem sose zavart a párom szőre, de azt nem bírnám, ha ő viszont engem szőrösen látna. Lehet, ha az 1600as években élnénk, tök máshogy érezném, de én már a csupaszság-mániába születtem bele:)

2011. aug. 21. 18:34
 27/27 anonim ***** válasza:
51%

Sziasztok! Izlés és a pár közös megegyezésének kérdése. Szerintem igen újra divatba jön - ha nem is a "teljes" disz- de a természetesség alapján is. A csupasz babapunci nem természetes egy - 18 feletti vagy föleg 25 feletti nönek. Nekem a szépen fazonra igazitott háromszög tetszik a legjobban. Amúgy meg - ha valaki "csakazértis" levágja - akkor tegye. Alapjában nem szólnék bele.Csak nekem nem tetszik teljesen csupaszon.

Laci

2011. nov. 29. 12:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!