Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is úgy veszi észre, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy veszi észre, hogy a szőrös punci szépen lassan újra divatba jön?

Figyelt kérdés
(persze mérsékeltebb formában, mint régen)
2011. jún. 25. 00:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%
Én sosem értettem, mire fel ez a nagy szőrözési mánia. Elvégre, az ősember sem borotválta magát, oszt' mégis itt vagyunk. Még a sarki cigányasszonynak, akinek a LÁBÁN is 10 centis, dús szőrzet díszeleg, neki is 20 gyereke van. Szerintem, bár lehet, hogy kényelmesebb, némelyeknek vonzóbb, satöbbi, azért, a pasi akkor is be tud gerjedni és elélvezni, ha szőrös a csaj, ha nem.
2011. aug. 21. 16:50
 12/27 cynic ***** válasza:
63%
16:50 Erről nekem a középkori, lengyel női szépségideál jut eszembe, amihez hozzátartozott pl a lágy, "pelyhes" bajusz is... Azóta azért elég sokat változtak a dolgok. :D
2011. aug. 21. 16:54
 13/27 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem tetszik
2011. aug. 21. 16:59
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyilván, de ha belegondolsz, nem véletlenül van az a nyamvadt szőr ott. Nem azért, én is csupaszítom magam, de attól még nem igazán értem, miért csinálom. Mi vette rá az embereket, hogy a divat ilyen fura legyen? Speciel azt nem szeretem, ha egy fiú borotválja magát odalent, a párom szerencsére megkímél ettől a szívfájdalomtól, lányoknál meg rendben, fürdőruhák/fehérnemű szempontjából ízlésesebb, ha kétoldalt nem csüng ki a dzsumbusz, de attól még nem értem, hogy a teljes kopaszság miért jött divatba...
2011. aug. 21. 17:00
 15/27 anonim ***** válasza:
92%

"tomcsa, el vagy tévedve. én 29 vagyok, és mostanában nem tervezem, hogy felhagynék a szőrtelenítéssel. aki ennyire "bekényelmesedik", az rohadtul megérdemli, hogy otthagyja a férje, mint Szent Pál az oláhokat..."

Szerintem nem érdemli meg. Ha egy nő nem szeretné leszedni ott a szőrt, ne tegye. Ha a férfi igazán szereti, nem erőlteti amit a nő nem akar. Lassan ott tartunk, hogy a férfinak is lr kell szednie, de nem csak a fanszőrét, de még a melléről is. Mi ez a nagy csupaszság-mánia?

2011. aug. 21. 17:05
 16/27 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanezt kérdezem én is... Évezredekig jól megvolt az ember szőrös puncival és kukival, most meg az utóbbi 30 évben hirtelen undorító, ha valaki természetesnek hagyja magát? Tiszta hülyeség... És ami azt illeti, szerintem elég sok munkát is igénybe vesz... :S
2011. aug. 21. 17:08
 17/27 napietus ***** válasza:
35%
17:05, paiknál szerintem is felesleges, sőt, b*zisnak tartom. olyan feminin külsejük lesz tőle. de egy nő ennyit igazán adjon már magára.
2011. aug. 21. 17:10
 18/27 Cody78 ***** válasza:
55%
Puncit szőrösen nem az igazi nyalni. Jobb a csupasz. Akinek én lesszi kutyát játszottam az szőrteleníti, hogy nekem is könnyebb legyen.
2011. aug. 21. 17:13
 19/27 anonim ***** válasza:
59%
Miért hiszed, hogy ha nem szedi le a szőrt, akkor már igénytelen? Csak azért mert ezt töltik a fejekbe a magazinok?
2011. aug. 21. 17:13
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Szóval, a nagy többség szerint, ha van szőr, élvezhetetlen az orál, mindkét fél számára? Én a barátomat azzal együtt is imádom szájjal kényeztetni, hogy nemhogy nem borotválja magát, de még csak rövidíteni sem rövidít a szőrén. Akkor most, hogy is van ez?
2011. aug. 21. 17:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!