Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, most őszintén. Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most őszintén. Ha próbáltátok análisan. Nem csak annyit éreztetek, hogy "ki kell mennetek"? xD

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem feltétlenül fáj, de akkor is, nem csak ennyi az eredmény????
2011. jún. 24. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csakis ez az érzésem volt...emiatt ne szeretem az análszexet. Nem fáj, de olyan, mintha kakilni kéne... Ez pedig cseppet sem izgató számomra..
2011. jún. 24. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Az "új" párommal pont ma próbáltuk először. Kicsit féltem, mert úgy véltem, ő túl vastag ahhoz, hogy nekem ne fájjon a behatolás, és maga az aktus. Tévedtem. Nagyon óvatos volt, és kifejezetten jó volt, élveztem.

Próbálkozások még régebben más partnerre voltak, de azok kudarcba fulladtak.

2011. jún. 24. 22:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Ugye??? Mert az egy dolog hogy előkészülnek, meg ilyenek, higiénia, stb De az inger ezek szerint elkerülhetettlen.
 4/6 anonim ***** válasza:
*partnerrel
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

sőt... mintha visszafele csusszanna az anyag...

ami halál röhejes... és ha röhögőgörcsöt kapsz szex közben, akkor a partnered valszeg kiakad... legalábbis én így tapasztaltam...

2011. jún. 24. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én kifejezettem szeretem. A vad dugást nem, de ha csak finoman megy, az jó. Szerintem nem is "kimenős" érzés egyébként, olyasmi, de nem az.
2011. jún. 25. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!