Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért köpköd az egyik barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért köpköd az egyik barátnőm azért mert kipróbáltam több fiúval egyszere a szexet?

Figyelt kérdés

Pedig szerintem ez manapság nem olyan fura

17/l

2011. jún. 24. 22:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
84%
Egyikőtök sem különb a másiknál, én csak azt nem értem hogy lehet ekkora erkölcsi nullákat nevelni, az ilyen nem is nő.:S
2011. jún. 25. 00:42
 22/25 anonim ***** válasza:
13%
éld ki magad most,és szarj le mindenkit aki nem osztja a te véleményed. a sok irígynek még egy pasi sem jut nem,hogy kettő. elég csak itt vissza olvasni egynapi kérdéseket.most kipróbáltad és kész.ha nem tetszik nem fogod többet csinálni.ha meg igen akkor az csak hármótokra tartozik nem az idióta barátnőidre.
2011. jún. 25. 01:39
 23/25 anonim ***** válasza:
19%

nem vagy ribanc a bnőd hülye h nem áll melleted

am sztem a 3-as minden pasit izgat :D de a legtöbbet ugyh 2 csaj :O fura a pasid :D

2011. jún. 25. 02:43
 24/25 anonim ***** válasza:
84%
majd kb 10 évvel később lesz egy komoly kapcsolatod, amit tényleg komoly, gyerekeket tervezel stb. akkor majd egész másképpen gondolsz vissza erre, kb ahogy a többiek vélekednek rólad, nem érted majd hogy lehettél ilyen hülye. az akkori barátod majd teljesen őszinte lesz veled, úgy érzed majd te is minden régi dolgodat elmondhatod neki, pl ezt is. na az ő szíve fog iszonyatosan fájni emiatt. szóval basszál most már kedvedre
2011. jún. 25. 07:45
 25/25 anonim ***** válasza:
58%
Hülye kis k.rva. otthon meg gondolom játszod a jó kislányt. B.szasd meg magad nyugodtan egyszerre vagy 5 faszival. De ne csodálkozz, ha összeszedsz valami szart és híred meg, és utána majd nem kellesz senkinek sem.
2011. jún. 25. 11:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!