Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért köpköd az egyik barátnőm azért mert kipróbáltam több fiúval egyszere a szexet?
Figyelt kérdés
Pedig szerintem ez manapság nem olyan fura
17/l
2011. jún. 24. 22:12
1/25 anonim válasza:
Egyetértek, szerintem sem fura, hogy ribanc vagy. Ma már ez teljesen elfogadott, ne aggódj!
2/25 anonim válasza:
Ilyen korban elég fura, de sztem nem komplett aki több fiúval d.gatja magát egyszerre.
3/25 anonim válasza:
Azért, mert a barátnődnek van erkölcsi tartása, veled ellentétben... Habár, attól még nem kéne köpködnie, de ha bevállalsz ilyesmit,és valakinek az orrára is kötöd, akkor ne csodálkozz, ha elhordanak mindenféle szajhának.
4/25 anonim válasza:
Hát az fura hogy a barátnőd és köpköd!Egy barátnőnek le kellet volna téged beszélnie erről ha ő úgy gondolja hogy ez rossz dolog!Amúgy tényleg nem durva de az hogy ezt mind 17 évesen az már durva!Amúgy gondolom a barátnőd egy erkölcsös ember szóval megértheted!
6/25 Dexy válasza:
XD Hát egyszerűen ő ezt nem tudja elfogadni, mint ahogy az első válaszoló sem.
Furának nem fura, csak sokan elítélik. Felfogás kérdése.
Te döntésed mit csinálsz kivel, de ha ilyen dologról van szó, ne meséld a kelemetlenségek elkerülése érdekében. 19/L
7/25 A kérdező kommentje:
Hát most nem azért de szerintem nem nagy bűn.Amúgy meg a barátnőm sokkal rosszabb nálam heti 3fiút mindig lekapcsol.Én pedig csak a barátom kedvéért tettem meg
2011. jún. 24. 22:20
8/25 anonim válasza:
Irigy.
Nem is írta hogy mennyi idős.
Bezzeg ha ti lennétek két partnerrel,más lenne a véleményetek.
Mellesleg férfi vagyok,nem csaj
9/25 anonim válasza:
És a barátod kedvéért meg kell tenned mindent, tartás és önbecsülés nélkül. Hát gratulálok. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!