Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: szerintetek lehet szexi egy kis mellű csaj?
Figyelt kérdés
Ha szép az arca, a haja, a szeme, vékony, magas... olyan topmodell féle :D ?2011. jún. 24. 20:19
21/29 anonim válasza:
szerintem nem, mit lehet azon fogni???
24/29 anonim válasza:
Ezt igy nem lehet vaktába leírni hogy szexi e vagy nem azt látni kell
ha látom akkor mondok véleményt
25/29 anonim válasza:
Hát Keira Knightley elég sexy szerintem,és ő nem túl domború.
IGEN LEHET SEXY.
26/29 anonim válasza:
Sokkal szexibb, mint a nagy. Egyetértek mindenkivel, aki a kicsire bukik, mert én is. Szerintem szexi, és van olyan csaj, akit el sem tudnék képzelni nagy mellekkel, vagy ha mégis, akkor csúnyának (de legalábbis nem túl harmonikusnak) tartanám. KIS MELL ÉS KIS MELLŰ NŐK FOREVER!
27/29 szamo77d válasza:
Gyönyörűek! Egyik szebb, mint a másik! Láttam egyszer egy
akt sorozatot, kizárólag távol-keleti lányokkal. Kis ara-
nyos didijük volt és annyira szépek voltak, hogy nem igaz!
Azok a formás kis cicik! Be tudod takarni a tenyereddel,
s úgy dédelgetni, simogatni őket! Nagyon jó volt látni!
28/29 anonim válasza:
A csaj attól csaj, hogy van melle. Ennyi.
29/29 anonim válasza:
Nem a nagy cici tesz egy nőt nőiessé,ha igen akkor ott valami gond van,elismerem fontos "tartozék" de méret nemlehet ebben befolyásoló tényező.
A kismellü lányok harmonikusabb látványt nyujtanak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!