Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: szerintetek lehet szexi egy kis mellű csaj?
amit most felsoroltál, azt látva eléggé szexi vagy.
és persze hogy lehet szexi egy kis mellű csaj.:)
Persze hogy lehet, de csak ha velem jár! :)))
Komolyra fordítva (már amennyire sikerül most komolynak maradnom :)) ), a köztudatba annyi baromságot nyomatnak érdekelt személyek, pl. a divatszakmából, vagy akár az emberek kisebbségi komplexusát fokozó célból egyes hatalmak, na szóval nem kell mindent elhinni, hogy "csak az a menő, aki nagymellű"... gyakran közel se jár a többség ízléséhez, amit a televízió hipnotizál az emberekbe.
A jelen kérdésben el kell mondjam, én nem szeretek boXzsákolni az ágyban, szóval ha nem muszáj, nagymellűvel nem "feXem" le... A finom, lágy, kellemesen ívelt formák az esetem (ha már a külsőségeket vesszük alapul), de egyéne válogatja, sok múlik a nő kisugárzásán! Többnyire a közepes mellméret jön be nekem, ha formás.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!