Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felháborító, ha valaki 15 évesen már nem szűz?
Természetesen nem az a gond, hogy ha valaki 15, vagy ha szűz, vagy akármi más...
Hanem hogy 15 évesen tényleg igen ritka, hogy erre valaki lelkileg már érett. Persze, van, hogy igen, és annó én se akartam elhinni, hogy majd később annyival másképp fogom gondolni a dolgokat, de tényleg ég és föld a 15 éves énem gondolkozásmódja, meg a mostani 20 évesé, és szerintem 25 évesen megint egész másmilyen lesz.
15 évesen lehet úgy gondolod, te már érett vagy, te most tényleg szerelmes vagy, de 1-2 év múlva rájössz, hogy talán mégse így akartad volna (persze nem kívánok ilyet senkinek, és van aki nem így jár, tudom!!! de azért a többség sajnos... :S) és akkor már késő bánat. Ez sem olyan egetrengető csapás lesz az életedben, ami örökre megnyomorít, csak talán bánni fogod, hogy nem vártál inkább még egy alkalmasabb srácra.
Felháborítónak azonban nem nevezném, inkább szomorúnak, hogy sok lány jár úgy, hogy valami okból kifolyólag elveszíti a szüzességét, aztán később megbánja, és megelőzhető lett volna, ha a szüleik rendesen elbeszélgetnek vele ezeknek a dolgoknak a menetéről. Nem ordibálva természetesen, hanem normálisan.
De kérdező, én nem kívánom, hogy te megbánd ezt, ha örökre szép emlék marad, akkor áldásom rá, csak elmondtam, hogy szerintem mi a gond a mai fiatalság szemléletével. (ami egyébként a mindenkori mai fiatalság örökös problémája, csak erről régebben jobban hallgattak, de ugyanúgy fennállt, bárki bármit mond...)
20L
Mert az ilyen korú lányokat ki szokták használni a férfiak és ha nem védik meg őket a szüleik, vagy a saját józan eszük, nagy lelki traumát és hosszú időre meghatározó szexuális abúzust szerezhetnek
30N
Ami azt illeti én el akarom veszíteni. Rettentően félek az elsőtől, magától a fájdalomtól. Na meg aztán van amiben akadályoz is a szüzesség, hát nekem kösz, nem kell!
De ezzel még várnom kell mert nincs olyan akivel megtehetném.
16/l
A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
ma 21:27
Amúgy a kérdező névtelenül írt, ergo nem akar felvágni. Senki sem ismeri itt.
22.02-nek, bár nem értem miben akadályoz, de ha ennyire utálod, hát a saját ujjaidat is használhatod, hogy megszabadulj tőle...
De ezt ne vedd jótanácsnak...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!