Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ilyen felháborító, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen felháborító, ha valaki 15 évesen már nem szűz?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 19:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
És te ezt miért tartod felháborítónak, hogy más ezt gondolja?
2011. jún. 24. 19:38
 2/22 A kérdező kommentje:

Én nem tartom felháborítónak egyszóval sem mondtam.

Az egyetlen, ami felháborít, hogy az ilyen lányokat azonnal lek*rvázzák...

2011. jún. 24. 19:40
 3/22 Dexy ***** válasza:
68%

Mindenkinek megvan a privát véleménye!

Még 15 az mondjuk belefér, mindenki máshogy érzi és mindenkinek máshogy hozza a sors.

Én is 15 voltam, szerelmes lettem de nagyon és mikor megtudtam h a fiú is szüz (17), nem tudtam tovább várni!!

Meghallgathatod (elolvashatod) mások véleményét, de ne ez alapján értékeld magad, legyen akármiről is szó. 19/L

2011. jún. 24. 19:40
 4/22 anonim ***** válasza:
78%
Ezen én is sokat gondolkodtam anno. Olyanok miatt ítélik el őket, akik csak b@sznak, piálnak, buliznak. Pedig vannak rendes fiatalok is, akik szeretik egymást. Apropó 15 voltam, amikor elveszítettem egy szűz fiúval! :) Nagyon jó volt! Most 20 vagyok. És azóta is együtt vagyunk! :)
2011. jún. 24. 19:45
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk egyformák, valakit felháborít, más pedig kezd már ehez hozzá szokni, hogy aránylag korán elvesztik a szüzességüket a lányok/fiúk.

Én ezzel nem szoktam foglalkozni, hogy ki milyen korán,mert az ő élete, ő döntése.

csak vannak akik nem elég érettek hozzá ennyi időssen aztán hamar megvan a baj!!! Elöször, szerintem utánna kellene pár dolognak olvasni, és akkor itt sem lennének olyan kérdések mint pl. terhes lehetek az önkielégítéstől és még sorolhatnám!

2011. jún. 24. 19:46
 6/22 anonim ***** válasza:
52%
Őszintén? Én azért tartom felháborítónak, mert egy irigy csuka vagyok.
2011. jún. 24. 19:59
 7/22 anonim ***** válasza:
71%

Talán azért, mert egy 15 éves még inkább gyerek, úgyhogy nem ezzel kéne foglalkoznia.

Mondjuk tök mindegy, én már megszoktam, de ha már így rákérdeztél, ez a válasz.

2011. jún. 24. 20:21
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Általánosságban azért, mert a legtöbb kiscsaj csak arra megy, hogy minnél előbb elveszítse a szüzességét, hogy aztán dicsekedhessen vele a többi okosnak. Meg aztán van a többi csaj, akik tényleg k*rvák, mert 15 évesen már számtalan pasival volt dolguk. De szerencsére vannak olyanok, akik tényleg szerelemből fekszenek le, nem csak divatból. Csak az a helyzet, hogy ilyen csajból egyre kevesebb van...:S
2011. jún. 24. 21:12
 9/22 anonim ***** válasza:
35%

Van aki csak fel akar vele vágni. Aki meg szerelemből teszi :) hát áldásom rá :)

Én 14 évesen.. nem rég.. nem bántam meg. :)

2011. jún. 24. 22:36
 10/22 anonim ***** válasza:

Van aki csak fel akar vele vágni. Aki meg szerelemből teszi :) hát áldásom rá :)

Én 14 évesen.. nem rég.. nem bántam meg. :)

És ide jössz villogni. Grat.Te nem felvágni akarsz ugye?

2011. dec. 3. 21:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!