Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felháborító, ha valaki 15 évesen már nem szűz?
Én nem tartom felháborítónak egyszóval sem mondtam.
Az egyetlen, ami felháborít, hogy az ilyen lányokat azonnal lek*rvázzák...
Mindenkinek megvan a privát véleménye!
Még 15 az mondjuk belefér, mindenki máshogy érzi és mindenkinek máshogy hozza a sors.
Én is 15 voltam, szerelmes lettem de nagyon és mikor megtudtam h a fiú is szüz (17), nem tudtam tovább várni!!
Meghallgathatod (elolvashatod) mások véleményét, de ne ez alapján értékeld magad, legyen akármiről is szó. 19/L
Nem vagyunk egyformák, valakit felháborít, más pedig kezd már ehez hozzá szokni, hogy aránylag korán elvesztik a szüzességüket a lányok/fiúk.
Én ezzel nem szoktam foglalkozni, hogy ki milyen korán,mert az ő élete, ő döntése.
csak vannak akik nem elég érettek hozzá ennyi időssen aztán hamar megvan a baj!!! Elöször, szerintem utánna kellene pár dolognak olvasni, és akkor itt sem lennének olyan kérdések mint pl. terhes lehetek az önkielégítéstől és még sorolhatnám!
Talán azért, mert egy 15 éves még inkább gyerek, úgyhogy nem ezzel kéne foglalkoznia.
Mondjuk tök mindegy, én már megszoktam, de ha már így rákérdeztél, ez a válasz.
Van aki csak fel akar vele vágni. Aki meg szerelemből teszi :) hát áldásom rá :)
Én 14 évesen.. nem rég.. nem bántam meg. :)
Van aki csak fel akar vele vágni. Aki meg szerelemből teszi :) hát áldásom rá :)
Én 14 évesen.. nem rég.. nem bántam meg. :)
És ide jössz villogni. Grat.Te nem felvágni akarsz ugye?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!