Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szoktatok önsanyargatás/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szoktatok önsanyargatás/mártírkodás vagy csak kíváncsiság miatt önmegtartóztatást végezni?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi idő volt, míg kibírtátok szex, maszturbáció, egyáltalán magömlés nélkül? Az önmegtartóztatást követő első élvezéskor milyen volt az orgazmusotok?
2011. jún. 24. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Egyszer 13 évig bírtam, de utána magamhoz nyúltam. Fenomenális élvezés volt.
2011. jún. 24. 17:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

spanokkal fogadtunk pénzben meddig bírjuk.. nyertem 4 napig bírtam :D:D:D

de am van egy ilyen film 40 nap és 40 éjszaka a c. a filmnek nézd meg

2011. jún. 24. 18:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

nem szoktam szándékosan. egyszer szerelmes voltam nagyon ugy hogy még a veréshez se volt kedvem, és akkor éjszaka elmentem ugy 1 hét után asszem

meg nemrég is volt hogy 1 hétig kb nem, és akk is éjszaka elmentem.

2011. jún. 24. 18:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Én 12 napig bírtam egyszer, de már 7. naptól kezdve minden fél órában állt a farkam, el kellett terelnem a gondolataim, mindig valami másra. :D
2011. jún. 24. 18:07
 5/13 anonim ***** válasza:
én amikor megkeresztelkedtem 15 évesen utána egy hónőig nem csináltam :D 18/F
2011. jún. 24. 18:16
 6/13 A kérdező kommentje:
@első és utolsó kommentelő: Hogy bírtátok? Magömlésetek sem volt? Lehetséges ez biológiailag?
2011. jún. 24. 18:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már hogy szerelmes voltam egy csajba és nm csaptam ki egy hétig, de már nem bírtam és fenomenális volt :) Én minden nap szoktam, de sosincs olyan nap, hogy ne állna fel magától.
2011. jún. 24. 18:44
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Én majdnem addig bírtam mint az első, nekem 12 év a rekord.
2011. jún. 24. 18:49
 9/13 A kérdező kommentje:
hogy lehet? 12 év? nem tudom elképzelni! Éjjel sem durrantál el? Semmi magömlés 12 évig? Ez szerintem egészségtelen a heréknek. És igazából testi működésünkből kifolyólag sem tudom elképzelni. Spermát termelünk, egy idő után automatikusan kilövell, nem tud benn maradni, 12 év alatt amikor felállt a farkad nem érezted hogy mindjárt felrobbansz? Hogy lehet ez? :D Szenzáció! Többiek? vélemény?
2011. jún. 24. 19:15
 10/13 anonim ***** válasza:
A sperma nem termelődik folyamatosan, csak ha kifogy, érted? újra kell tölteni, de ha már megvan töltve akkor minek tárazni? na így van a szervezetben is valahogy :D
2011. jún. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!