Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ki szokott pisiszexelni? Én néha, és nagyon fel tud izgatni. Milyen technikákat alkalmaztok? Sima boxerben összehugyozás, atlétában, vagy anélkül, esetleg ágyban pisilés?
Figyelt kérdés
Izgat-e a fetish ezen fajtája? Ki, mit élvez ebben? Korral, nemmel, komoly válaszokat légyszi!2011. jún. 24. 16:52
11/28 A kérdező kommentje:
na ugye nem olyan elvont dolog ez :D Fiúk? valaki pisilni? D:
2011. jún. 24. 19:11
12/28 anonim válasza:
19:06" Nem maga a pisi izgat, hanem a mozdulat, az egész folyamat. 23L"
Az ilyenekből lesz a legjobb vécésnéni!
13/28 anonim válasza:
Én a bepisilést azért nemigen nevezném pisiszexnek... Ha egy fiú meg egy lány játszik egymással, azt már igen.
F
14/28 A kérdező kommentje:
Mert akkor minek neveznéd? Pisis önkielégítés? Te csinálod?
2011. jún. 24. 19:52
16/28 anonim válasza:
Nem, ez a dolog távol áll tőlem, ebből 3 évesen kinőttem. Akkor úgy fogalmazok, hogy pisiszex alatt én mást értek.
17/28 anonim válasza:
en birnam ha a csaj akit szeretek lepisilne sex kozben:))
18/28 anonim válasza:
Képen láttam, nem próbáltam... De kiváncsi lennék rá
23F
19/28 Solarian válasza:
Ti betegek vagytok b*sszátok+.
20/28 anonim válasza:
Mi análba szoktuk, mert több belefér, és sokkal élvezetesebb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!