Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ki szokott pisiszexelni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ki szokott pisiszexelni? Én néha, és nagyon fel tud izgatni. Milyen technikákat alkalmaztok? Sima boxerben összehugyozás, atlétában, vagy anélkül, esetleg ágyban pisilés?

Figyelt kérdés
Izgat-e a fetish ezen fajtája? Ki, mit élvez ebben? Korral, nemmel, komoly válaszokat légyszi!
2011. jún. 24. 16:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
76%
Fujj baz+...beteg állat
2011. jún. 24. 16:53
 2/28 anonim ***** válasza:
76%
Te ferdehajlamú elmebeteg. Sok sikert! -_-
2011. jún. 24. 16:54
 3/28 anonim ***** válasza:
69%

Vadállat vagy. Tudod mikor hugyozom magam össze.

Inkább a csajomét kóstolnám meg. :P

2011. jún. 24. 16:56
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Téged az izgat ha magad alá brunyálhatsz?
2011. jún. 24. 16:59
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Anyáás XD ez fájt. :'D
2011. jún. 24. 17:01
 6/28 anonim ***** válasza:
73%

Sima egymásra pisilés,szájba is, pohárba vacsi után mintha pezsi volna és megisszuk.Ruhát nem pisiljükle mert minek? Ágyba se,arrol 2-3évesen leszoktunk.Fürdőszobában szoktuk mert könnyü feltakaritani.

Nem igazán technika de az a legizgatóbb amikor a barátnőm fogja a farkam és magára irányitja a pisit.Sajna ő nemigazán tudja irányitani :( de azért én se maradok száraz...

Utána alapos fürdés,zuhanyzás.

26/f

2011. jún. 24. 17:02
 7/28 anonim ***** válasza:
96%

"pohárba vacsi után mintha pezsi volna és megisszuk"

Hát majdnem elhánytam magam. Legalább hozzáteszitek, hogy egészségedre?

2011. jún. 24. 17:05
 8/28 A kérdező kommentje:

Fújjolóknak, kétkedőknek: akár milyen hihetetlen, léteznek ilyen dolgok.

Lehet picit gusztustalan, de vannak ilyen fetish-ek.

Van pisis változat, kakis (na ezt én se bírnám kipróbálni), láb fetis, és még egy csomó féle.

Ez kb. úgy működik, hogy különféle érzékekre kerülnek vágyaid. Illatra - pl punci illata, nedvesség/melegség érzete - pisinél, a lábfetis nálam nem játszik, azt nem tudom ott mi indítja be az érzékeket.

2011. jún. 24. 17:13
 9/28 anonim ***** válasza:
82%
én lány vagyok, és nekem is bejön ez a pisiszexes dolog, bár nem az olyan szájba hugyozós fajta, hanem a lightosabb, bár még sosem próbáltam:)
2011. jún. 24. 17:18
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem az izgat ha pisil pasi. Nem maga a pisi izgat, hanem a mozdulat, az egész folyamat. 23L
2011. jún. 24. 19:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!