Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ki szokott pisiszexelni? Én néha, és nagyon fel tud izgatni. Milyen technikákat alkalmaztok? Sima boxerben összehugyozás, atlétában, vagy anélkül, esetleg ágyban pisilés?
Vadállat vagy. Tudod mikor hugyozom magam össze.
Inkább a csajomét kóstolnám meg. :P
Sima egymásra pisilés,szájba is, pohárba vacsi után mintha pezsi volna és megisszuk.Ruhát nem pisiljükle mert minek? Ágyba se,arrol 2-3évesen leszoktunk.Fürdőszobában szoktuk mert könnyü feltakaritani.
Nem igazán technika de az a legizgatóbb amikor a barátnőm fogja a farkam és magára irányitja a pisit.Sajna ő nemigazán tudja irányitani :( de azért én se maradok száraz...
Utána alapos fürdés,zuhanyzás.
26/f
"pohárba vacsi után mintha pezsi volna és megisszuk"
Hát majdnem elhánytam magam. Legalább hozzáteszitek, hogy egészségedre?
Fújjolóknak, kétkedőknek: akár milyen hihetetlen, léteznek ilyen dolgok.
Lehet picit gusztustalan, de vannak ilyen fetish-ek.
Van pisis változat, kakis (na ezt én se bírnám kipróbálni), láb fetis, és még egy csomó féle.
Ez kb. úgy működik, hogy különféle érzékekre kerülnek vágyaid. Illatra - pl punci illata, nedvesség/melegség érzete - pisinél, a lábfetis nálam nem játszik, azt nem tudom ott mi indítja be az érzékeket.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!