Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az bejön a csajoknak, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az bejön a csajoknak, ha egy srác nagyon izmos, de sajnos impotens?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 16:15
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Őszintén, mit szedtél be? Vagy miket szedsz?
2011. jún. 24. 19:32
 32/46 A kérdező kommentje:

Kezdjük ott, hogy olyanok ne okoskodjanak, akik nem értenek hozzá. (mint pl. "70kg-al nyomok fekve" )

Laikusoknak nehéz elmagyarázni, de megpróbálom.

Egy testépítőnek a szervezete sokkal nagyobb tápanyagmennyiséget igényel, mint egy átlag ember. (hobbi szinten is kb duplája) Mivel kajából SZINTE lehetetlen lenne bevinni, ezért táplálékkiegészítők jelentik a megoldást. (ilyen pl. fehérje, vitamin és ásványi anyag, BCAA, NO fokozó, glutamin, koenzim, omega 3 stb.)

2011. jún. 24. 19:35
 33/46 A kérdező kommentje:

Egy példát írok azért szemléltetésnek.

Hogy annyi c-vitamint bevigyek egy nap, mint amennyit most tápkiegből beviszek, akkor 4kg citromot kellene megennem egy nap.

Ahhoz, hogy a napi l-karnitin szükségletemet fedezzem, ahhoz kb 5kg marhahúst kellene ennem.

Ahhoz, hogy a napi fehérjeszükségletemet fedezzem 1,2kg csirkemellet és 5db tojást kellene megennem.

Szerintem ennyi elég is, a lényeg látszik! (Legalábbis remélem.)

2011. jún. 24. 19:37
 34/46 anonim ***** válasza:
Akkor mitől lettél impotens? Vagy alapból az voltál?
2011. jún. 24. 19:38
 35/46 A kérdező kommentje:
Már vagy kétszer leírtam, hogy a haver az, illetve ismerek még 1-2ilyen srácot. Én nem vagyok az szerencsére. Tévhit, hogy a szteroidok impotenciát okoznak. Ez rengeteg mindentől függ! (allergiás vagy e valamely hatóanyagára, hány éves vagy, genetikai okok is lehetnek, milyen cuccot tolsz stb.)
2011. jún. 24. 19:40
 36/46 anonim ***** válasza:

annyira rosszul látjátok ezeket a táp.dolgokat...

rajtam múlna csak az szedhetne ilyeneket aki tanult gyógyszerészetet de legalábbis egy kis biokémiát...könyörgöm :D

2011. jún. 24. 20:43
 37/46 A kérdező kommentje:
Táplálék kiegészítők nem gyógyszerek, a gyógyszeripar mindig is "ellenezni" fogja ezeket. Hogy is mondjam: szinte konkurensek. Erről mindig az jut eszembe, hogy magas dózisú c-vitamin vagy omega 3 fogyasztása káros lehet etc. Kész röhej!
2011. jún. 24. 21:53
 38/46 anonim ***** válasza:
tudom, hogy nem gyógyszerek, pont ezért ellenzi a gyógyszeripar. azt én is tudom h c-vitamin túladagolás nem létezik, és omega3-túladagolástól is csak max hízol egy kicsit.Az megint más kérdés h 4kg citromnak megfelelő c-vitamin bevitel teljesen haszontalan, mindenesetre nem árt, simán kipisiled. de hát ahogy jólesik, ha másnak nem is, placebonak kitűnő az összes ilyen tabletta(viccen kívül)
2011. jún. 24. 22:31
 39/46 A kérdező kommentje:

Akkor sok testépítő placebo-val ért el világsikereket, én is placebo-val edzek.

Egyébként napi 4kg citromtól keményen elhíznék a magas cukortartalom miatt.

2011. jún. 24. 22:37
 40/46 anonim ***** válasza:
nem a tömegnövelőkre mondtam h placebok, inkább azokra amiket fölösen túladagolnak (pl vitaminok), elég ha elhiteted magaddal h jót tesz és jót is fog :) na de nem vitatkozni jöttem :D
2011. jún. 24. 23:13
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!