Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az bejön a csajoknak, ha egy srác nagyon izmos, de sajnos impotens?
Kezdjük ott, hogy olyanok ne okoskodjanak, akik nem értenek hozzá. (mint pl. "70kg-al nyomok fekve" )
Laikusoknak nehéz elmagyarázni, de megpróbálom.
Egy testépítőnek a szervezete sokkal nagyobb tápanyagmennyiséget igényel, mint egy átlag ember. (hobbi szinten is kb duplája) Mivel kajából SZINTE lehetetlen lenne bevinni, ezért táplálékkiegészítők jelentik a megoldást. (ilyen pl. fehérje, vitamin és ásványi anyag, BCAA, NO fokozó, glutamin, koenzim, omega 3 stb.)
Egy példát írok azért szemléltetésnek.
Hogy annyi c-vitamint bevigyek egy nap, mint amennyit most tápkiegből beviszek, akkor 4kg citromot kellene megennem egy nap.
Ahhoz, hogy a napi l-karnitin szükségletemet fedezzem, ahhoz kb 5kg marhahúst kellene ennem.
Ahhoz, hogy a napi fehérjeszükségletemet fedezzem 1,2kg csirkemellet és 5db tojást kellene megennem.
Szerintem ennyi elég is, a lényeg látszik! (Legalábbis remélem.)
annyira rosszul látjátok ezeket a táp.dolgokat...
rajtam múlna csak az szedhetne ilyeneket aki tanult gyógyszerészetet de legalábbis egy kis biokémiát...könyörgöm :D
Akkor sok testépítő placebo-val ért el világsikereket, én is placebo-val edzek.
Egyébként napi 4kg citromtól keményen elhíznék a magas cukortartalom miatt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!