Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az bejön a csajoknak, ha egy srác nagyon izmos, de sajnos impotens?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 16:15
12/46 anonim válasza:
az izmosak bejönnek a lányoknak,de ha megtudják,hogy impotens,abbol semmi nem lessz.Ez buta kérdés!
13/46 anonim válasza:
a lányok szerelemre vágynak. Tehát ha tudsz szeretni, akkor nincs gáz. Ha igazán szeret megérti a problémádat, talán tud mondani megbízható orvost is aki tud segíteni. Vibrátorral minden megoldható. A családalapításkor szerintem a legszebb dolog örökbefogadni gyerekeket (: úgyhogy szerintem találsz ilyen lányt ;D
15/46 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam a véleményekre.
Én sportolok, ebben főleg jellemző a szteroid használtat, hiszen sokan hirtelen akarnak megnőni, erősödni.
Van egy haverom, aki impotens és e miatt hagyta ott a csaja. Azt mondta, hogy majd lesz más, lényeg, hogy a 2 mázsába belenyom és jól bokszol.
Ez mutatja azt, hogy valakinek még az eszét is elveszi, nem csak a farkát.
2011. jún. 24. 16:50
16/46 anonim válasza:
mégis miért szedsz szteroidokat ?? lemerném fogadni h több gyenge alkatú fiúnak van barátnője, mint ahány impotensnek
17/46 A kérdező kommentje:
Én nem szedek, bár rengetegszer megfordult a fejemben. Tápkieggel is jókat lehet fejlődni, nem kell ide még "gyenge" cucc sem. (pl. Winstrol)
2011. jún. 24. 16:57
18/46 anonim válasza:
Az lényegtelen hogy szedsz e szteroidot vagy sem, de a tömegnövelőktől is lehetsz impotens, vagy a szusztától is, de nem értem mi értelme van ezeknek -.-"
Én is járok konditerembe, 70kg-al nyomok fekve, de nem is kell több, mert jól nézek ki így is, és semmilyen szart nem szedek. Korábban kellett volna gondolkozni barátom, hogy mit is veszel be...
19/46 anonim válasza:
Az előző is én voltam, csak kifelejtettem hogy a sportoláshoz nem szükséges a szteroid, nem tudom hogy hol olvastad... 20/R
20/46 anonim válasza:
határozottan nem. a férfi nem az izmaitól lesz férfi, hanem attól, hogy jól megdönt:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!