Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meg egy kerdes a peniszmeretro...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg egy kerdes a peniszmeretrol! Mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés

Mostanaban tobb olyan kerdest es hozzajuk kapcsolodo valaszt olvastam itt lanyoktol, amiben arrol vallottak, hogy kinevettek, vagy fakepnel hagytak az aktualis partneruket, amikor kiderult, hogy kisebb es/vagy vekonyabb a srac penisze!

Lanyoktol kerdezem: sokan vagytok igy ezzel? Kinevetitek es dobjatok a sracot, amikor kiderul, hogy nem olyan nagy a szerszama? Ha igen, mi az a hatar, ami alatt mar a rohejes kategoriaba tesztek egy sracot peniszmeret alapjan?

Fiuktol kerdezem: ertek mar titeket ilyen jellegu negativ elmenyek az intim meretetek miatt?

2011. jún. 24. 14:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vannak amolyan desinger ribancok akiknek fontos hogy a pasi jól nézzen ki, kocsi, pénz legyen és dicsekedhessen a farkával is a többi desinger ribanc barátnőjének! Azt IQ olyan 60-80 között ingadozik jobb esettben az efféle lányoknál..

Ilyennel nem kell kezdeni, ennyi!

27/F

2011. jún. 26. 11:23
 12/15 Cseszernye ***** válasza:
Hát én mindig azt vallottam, hogy nem a méret a lényeg, mert egy kapcsoltban a másik egészét szeretem úgy ahogy van...és nem fogom méregetni..viszont azt vettem észre hogy egymást követő kapcsolataimban azért nem minden egyenrangú... Voltam egy évet kisebb méretekkel rendelkező férfival valahogy a szex nem volt az igazi..a jelenlegi páromnak jelentősen méretes a dolog,de mikor beleszerettem én ezt nem tudtam és gazából nem is nagyon érdekelt.Mikor arra került a sor, be kell vallanom rájöttem hogy nagyon is számít a méret. semmi félreértés...nem a szerelmet határozza meg és nem a kapcsolatot, hanem a szexben nagyobb élvezetet nyújt. egy normális lánynak viszont nem a farokméret a mérvadó,szóval semmi pasik, semmi pánik.
2011. jún. 26. 13:04
 13/15 anonim ***** válasza:
annyira letojom a farkam méretét ,hogy az már nem is igaz ,azt meg végképp ,hogy vanak olyan ribncok,hogy farok méreten kiakadnak...innen is láccik ,hogy tág az isten állatkertje!!! Vannak ennél számomra sokkal fontosabb dolgok az életemben....Bocsiiiika! 22/F
2011. jún. 26. 13:45
 14/15 anonim ***** válasza:

A méret igenis lényeg.

Nem akarok lehordani senkit, de ezt csak azoknak a kedvéért találták ki, akiknek kicsi a szerszámuk. Az átlagos kb. a 15-16 cm, de már ezt is tolják feljebb ezért van aki azt írja, hogy a 17 az átlagos...

Visszatérve az elsőmondatomra

Gondolkozz úgy mint egy tizenésves lány. 16-17 éves vagy. Ott áll előtted két srác. Mindkettő helyes, jófej stb. Mindkettőnek tudod mekkora a szerszáma. Melyiket választod?

Valószínűleg senki sem a méret alapján választ, ezt csak azért írtam hogy lásd, a méret számít, mert a csajnak sem mindegy hogy mi van benne.

2011. jún. 26. 13:55
 15/15 anonim ***** válasza:

az utolsó vagyok

ezzel nem azt akarom mondanai, hogy akinek az átlagnál kiseb szerszáma van az már nem is lehet sikeres a szexuális életben

ha a párod szeret akkor lent is szeretni fog :)

2011. jún. 26. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!