Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg egy kerdes a peniszmeretrol! Mi a velemenyetek?
Mostanaban tobb olyan kerdest es hozzajuk kapcsolodo valaszt olvastam itt lanyoktol, amiben arrol vallottak, hogy kinevettek, vagy fakepnel hagytak az aktualis partneruket, amikor kiderult, hogy kisebb es/vagy vekonyabb a srac penisze!
Lanyoktol kerdezem: sokan vagytok igy ezzel? Kinevetitek es dobjatok a sracot, amikor kiderul, hogy nem olyan nagy a szerszama? Ha igen, mi az a hatar, ami alatt mar a rohejes kategoriaba tesztek egy sracot peniszmeret alapjan?
Fiuktol kerdezem: ertek mar titeket ilyen jellegu negativ elmenyek az intim meretetek miatt?
Vannak amolyan desinger ribancok akiknek fontos hogy a pasi jól nézzen ki, kocsi, pénz legyen és dicsekedhessen a farkával is a többi desinger ribanc barátnőjének! Azt IQ olyan 60-80 között ingadozik jobb esettben az efféle lányoknál..
Ilyennel nem kell kezdeni, ennyi!
27/F
A méret igenis lényeg.
Nem akarok lehordani senkit, de ezt csak azoknak a kedvéért találták ki, akiknek kicsi a szerszámuk. Az átlagos kb. a 15-16 cm, de már ezt is tolják feljebb ezért van aki azt írja, hogy a 17 az átlagos...
Visszatérve az elsőmondatomra
Gondolkozz úgy mint egy tizenésves lány. 16-17 éves vagy. Ott áll előtted két srác. Mindkettő helyes, jófej stb. Mindkettőnek tudod mekkora a szerszáma. Melyiket választod?
Valószínűleg senki sem a méret alapján választ, ezt csak azért írtam hogy lásd, a méret számít, mert a csajnak sem mindegy hogy mi van benne.
az utolsó vagyok
ezzel nem azt akarom mondanai, hogy akinek az átlagnál kiseb szerszáma van az már nem is lehet sikeres a szexuális életben
ha a párod szeret akkor lent is szeretni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!