Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meg egy kerdes a peniszmeretro...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg egy kerdes a peniszmeretrol! Mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés

Mostanaban tobb olyan kerdest es hozzajuk kapcsolodo valaszt olvastam itt lanyoktol, amiben arrol vallottak, hogy kinevettek, vagy fakepnel hagytak az aktualis partneruket, amikor kiderult, hogy kisebb es/vagy vekonyabb a srac penisze!

Lanyoktol kerdezem: sokan vagytok igy ezzel? Kinevetitek es dobjatok a sracot, amikor kiderul, hogy nem olyan nagy a szerszama? Ha igen, mi az a hatar, ami alatt mar a rohejes kategoriaba tesztek egy sracot peniszmeret alapjan?

Fiuktol kerdezem: ertek mar titeket ilyen jellegu negativ elmenyek az intim meretetek miatt?

2011. jún. 24. 14:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mindegyik kérdésedre a választ megtalálod a keresőben.....
2011. jún. 24. 14:32
 2/15 anonim ***** válasza:

Te mint fiú ezen ne húzd magad. Van, aki kisebbel és kevesebbel is beéri, sőőt! Lehet, hogy pont kifogsz egy olyan lányt, aki egy kicsit szűkebb, és neki viszont pont "jól esik", hogy nincs olyan érzése tőled, hogy szétreped...

Szerintem ez partner függő, bár nekem még sosem volt ilyen problémám, az is igaz, hogy normális méreteim vannak.

20/F

2011. jún. 24. 14:34
 3/15 A kérdező kommentje:
A kerdesnek egyebkent kicsit celja az is, hogy kideruljon a lanyok mekkora meretet tartanak "normalisnak"!
2011. jún. 24. 14:36
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Ez maximum k.rvázásnál fordulhat elő. Párkapcsolatban, ahol a lány szereti a fiút, nem. Ha abban a hitben élsz, hogy jársz egy lánnyal, mert szerelmesek vagytok, aztán mégis megtörténik, amit írtál, akkor bizony ingyen k.rvád van.
2011. jún. 24. 14:46
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
Tényleg igaz, hogy nem a méret a lényeg. Egy lányt sem érdekel, hogy mi van a lábad között, hanem csak az, hogy mi van a fejedben és a zsebedben. Ez azt jelenti lefordítva, hogy lehet bármekkora a farkad, ha hülye vagy és pénzed sincs, a kutyának se kellesz. Ha okos vagy és sok pénzed van, minden lánynak szép leszel a szemében.
2011. jún. 24. 15:56
 6/15 anonim válasza:
minnél nagyobb,annál jobban szeretem.
2011. jún. 24. 19:47
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
14cm hosszú és 3,6 cm vastag farkam van és nem érdekel!!!
2011. jún. 26. 10:56
 8/15 anonim ***** válasza:
en nem tartom fontosnak a meretet. ha van valaki, akit igazan szeretek, akkor egyaltalan nem erdekel. nekem a szerelem fontosabb, mint a szex. persze, a szexnek is kell lennie. ha szerelmes vagyok, a szex ugy a lejobb, ahogy van. merettol fuggetlenul. szerintem
2011. jún. 26. 11:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem dobnék azért egy srácot, mert kiderülni, hogy kicsi a szerszáma. Ha szeretek valakit, akkor ez a legkisebb probléma számomra, teljesen mellékessé is tud válni.
2011. jún. 26. 11:16
 10/15 anonim ***** válasza:
kiderülne, bocsi.
2011. jún. 26. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!