Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez létezhet, vagy én vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez létezhet, vagy én vagyok ennyire pici?

Figyelt kérdés
a kérdésem nemhiszem, hogy normális:D szóval.. megsérülhet a méhszájam az ujjazástól?:S mást nem csináltunk, és félek, hogy annyira pici vagyok ott belül hogy a pénisze be sem fog férni?:S olvastam, hogy lentebb lehet a méhszáj.. de hogy csak ujjal igen nehéz lenne elérni. Mástól nem sérülhetett meg viszont félek, ha oda kerül a sor mi lesz? bocsi a hülye kérdésért, norámlis válaszokra számítok, nem 14 éves vagyok.
2011. jún. 24. 13:25
 1/8 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Hát létezhet ilyen...De nem értem ért tetted fel a kérdést, fáj neked ott? Vagy mi?:D De amúgy nem hiszem h megsérülhetne, ha nem fáj nem lesz gáz, és ha a barátod eleget ujjaz meg nyal téged, akkor tuti h beléd fog férni...:)
2011. jún. 24. 13:29
 2/8 A kérdező kommentje:
épp ez, hogy nem fájt.. de tegnap voltam rákszűrésen és mondta a doki, hogy megsérült:S csak félek, hogy szexnél nem fog tudni belémférni érted..:D :/
2011. jún. 24. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Tanulság:

Soha nem masztizz hegyes műkörmökkel.

2011. jún. 24. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy olyan pici a tiéd? Mikor ujjazott a barátod, akkor fájt?

Nem hinném, hogy kicsi lenne a hüvelyed. Minden szűz lánynak elég szűk. Ha fájt, amikor ujjazott, esetleg utána is, akkor az azért lehet, mert nem voltál kellőképpen nedves. Az megtörténhet, hogy ha nem vagy eléggé felizgulva, és szárazabb a hüvelyed, akkor felsértheti a barátod körme a hüvelyed falát. Elvileg ebből sem lehet baj, nem lehet mély a seb, inkább csak felületi horzsolás, ami viszonylag hamar gyógyul, de mégis kellemetlen érzés.

23/N

2011. jún. 24. 13:35
 5/8 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Szűz vagy még? Nem a szűzhártyád sérült? Hát.. nemtom, lehet túl durva volt a barátod, sztem akkor nyaljon előtte sokat izgasson fel nagyon, hogy elég nedves legyél..:) Vagy elégé az voltál, nem voltál száraz?:/
2011. jún. 24. 13:36
 6/8 A kérdező kommentje:
teljesen felizgultam, nedves voltam nem is kicsit:/ a szűzhártyám nincs már meg ugyhogy tuti nem az volt. doki is mondta, hogy picike seb, csak kicsit megijedtem, hogy ennyitől megsérült. Egyébként nem fájt sem akkor, sem utána.. A válaszokat köszönöm:)
2011. jún. 24. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:

ne aggódj, felületi sebecske, elmúlik.

nekem volt, h a barátom sokáig bírta nagyon a szexet, és megsebzett belül már.

egyébként nincs olyan, h ne férne bele ( kivéve, ha a pasidnak 25 centis, 6 centi átmérőjű extrém pénisze van :D)

2011. jún. 24. 13:52
 8/8 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm:) akkor nem aggódok e miatt :)
2011. jún. 24. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!