Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
második, mert ilyen az ízlésem, azt tartom vonzónak és makacs is vagyok.
23f
Lollipop Girl! Ismi? ;-)
Na jó vicceltem, nem használok ilyen idétlen rövidítéseket ... :-P
"egyszeruen azert mert en is vekony"
Ez valóban fontos szempont egy párválasztás esetében ... :-S
Igen, megkovetek mindenkit! Kozben eszembe jutott, hogy velem is tortent mar olyan, hogy megtetszettem teltebb tipusu lanyoknak... persze, hogy van ilyen, ezt nem vitatom!
Inkabb ugy ertettem, amit mondtam, hogy egy teltebb tipusu lany engem szerintem kisfiusnak tartana a vekony kis alkatom miatt es inkabb valasztana maga melle egy erosebb, ferfiasabb, zomokebb, jobb kiallasu ferfit, mint amilyen en vagyok (igen, igen... nyeszlett kis nyapic vagyok:D)!
22:59:Kérdező.
Már sokszor próbálkoztam lefogyni volt hogy 15 kiló lement és mindenki dicsért meg minden,de sajnos nincs elég akaraterőm lemondani az édességekről illetve a normális kajákról.Nagyon utálom így magam.Mondjuk sok barátom/barátnőm meg haverom van de még egyszer se volt párkapcsolatom.Már jó pár fiú mondta h ha nem lennék ilyen kövér akkor járnánk mert elvileg idézem"a belsőd tökéletes csak hát nem úgy nézel ki"pff.mondtam,köszi.Szóval nagyon kevés ember van aki elfogadna így ahogy vagyok kövéren főleg a korosztályomba illetve a pár évvel idősebbek közt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!