Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szexuális együttlétek után a nőgyógyászati vizsgálatok mi történik? Milyen vizsgálatokat végeznek el? És azok fájnak? Kell tőle félni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 19:23
11/14 anonim válasza:
Fájt, de leginkább menstruációkor. A 6cm-es petefészkemben volt 5 cm-es ciszta, ami menstruációkor beledagadt, és belső vérzéssel fenyegetett. Gyakran hánytam, fel sem bírtam kelni az ágyból, olyan fájdalmaim voltak. Először Gracial-t írtak fel, mert az viszonylag magasabb hormontartalmú az alacsony hormontartalmúak között. Kb. 2 hónap kellett, hogy teljesen eltűnjön, utána még fél évig szedtem, biztos, ami biztos. Miután elmúlt felírtak alacsonyabb hormontartalmút, most Jangee-t szedek.
12/14 anonim válasza:
Nekem 3cm-es. Mikor eloszor mentem eldokihoz csak Ultrahanggal vizsgált meg és aztmondta h majd mennyek vissza mikor megjott.. visszamentem rrefel megint nemirt fel semmit csak megint ultrahangozott és aztomondta h ha legkozelebb késne vagy hamarabb jonne meg akk mennyek vissza és ad valami inyjekciót.. nemértem h mértnem kezdett el most kezelni..és am te szexeltél mikozben volt cisztád?
13/14 anonim válasza:
A nőgyógyászok nem szeretik a pucér dolgot.Szerintük nagyobb a fertőzésveszély szőr nélkül.Különben nem érdekli,hogy hogy nézel ki,hisz nem "Nőnek" tart,hanem páciensnek.
Én nem szoktam olyankor borotválni
14/14 anonim válasza:
nekem sosem szólt, hogy borotválom-e vagy nem. max. fél centisig hagyom megnőni, utána már borotva. azt úgyis megmondja, mit kell csinálnod, nekem máig mondja, aztán 7 éve járok elég rendszeresen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!