Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szexuális együttlétek után a nőgyógyászati vizsgálatok mi történik? Milyen vizsgálatokat végeznek el? És azok fájnak? Kell tőle félni?
retteghetsz, mert majdnem kifordítanak... eléggé fáj, én sírtam közben... és elég sok vért is vesztettem, azt mondták, hogy ez nem egyéni, de én kevesebbet, mint az átlag...
20/L
Én kb. meg sem éreztem a vizsgálatot. Csak ne félj tőle, mert az sokat ront a helyzeten.
Rákszűrést végeznek majd. Valami fém szerkentyűt föltesznek, és azon keresztül kenetet vesz a doki. Megmondja, mikor menj az eredményért. ennyi volt nálam.
na jó ne higgy nekünk nem vagyok ilyen szemét:))
nem lesz semmi fájdalmas, nem kell tőle félned.
Én az együttlét előtt mentem nőgyógyászhoz,vizsgálat volt,meg gyógyszerfeliratás,meg vérvétel.A legfájdalmasabb a vérvétel.A többi csak kellemetlen a póz miatt.
Nem félni kell,hanem előre gondolkodni és jól eltenni a nőgyógyász telefonszámát.
19:47
Te már szexeltélakkor mikor cisztád volt? és milyen ofg.gátlót irt fel neked a doki? én 16 vagyok és nekem is cisztát vettek észre..és neked mennyi odre tunt el a ciszta??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!