Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek mennyi volt a napi szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mennyi volt a napi szex rekordja?

Figyelt kérdés
Itt azokat a meneteket értem, amiben mindketten, vagy legalább az egyik fél elment :)
2009. márc. 25. 00:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt éjszaka 2 menet, reggel 1 és még napközben 2.De volt meg álltunk egy motelnál és 3-4 órába ami belefért.
2009. márc. 25. 11:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
10nap alatt ( egymas utan ) 45 :D
2009. márc. 25. 14:28
 13/13 anonim válasza:

19.

Az exem is és a mostani barátom is olyan, hogy ahogy elmentek, pár perc után újra ugyanúgy képesek mindenre. Ezt 3x tudják egymás után, aztán kell nekik is 15-20 perc.

Én , amikor a 19. után hozzámért, majdnem ordítottam, mert akkor már fájt, mert 1-1 menet simán volt 20 perctől kezdve akár 45 is. A mostani barátommal néha van olyan, hogy mikor elmegy, ki sem húzza, hanem 20 perc múlva újra elmegy. Na, utána rendesen szokott jönni minden. Amúgy én ha egész nap együtt vagyunk, nem kívánnám magam miatt 7-8-nál többször. De azért jóóó íígy.. :)

L/25

2010. nov. 6. 16:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!