Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi volt a napi szex rekordja?
20 :)
18/F
eddig 5 :D 3 egymás után délután, egy este a zuhany alatt plusz egy hajnalban mikor már majdnem kidőltünk :D
vicces volt de az utolsó már fájt. igaz azelőtt 1 hónapig nem találkoztunk.
L.19
ugy látom nekem nincs mivel dicsekedni. Nálam 3 volt a rekord, de már sok is volt...
Lány vagyok, de elég szokott lenni 1 ahhoz, hogy teljesen kielégüljek, és utána már nem tudom úgy kívánni a párom...
Mi volt amikor kb. 6 órán keresztül egyfolytában csináltuk, kb. 2 hónapig :DDDD enyhén nem voltunk normálisak annyira rá voltunk kattanva a szexre. (persze a 6 órát nem úgy kell elképzelni, közben voltak szünetek is, meg stb. kb annyi amíg raktunk egymásra tejszínhabot meg hoztuk a síkosítót meg stb) Nagyon durva volt, tiszta szexmániás voltam akkor.
Konkrét számot nem tudok mondani, de olyan 20-30 körül biztos volt, de kb az egész egy nagy orgazmus volt szóval a franc számolta közben :D
Már szinte el is felejtettem, hogy miket csináltam régen :-O
5!
Akkor még azt hittem számít,hogyha nem látjuk egymást 3-4 hétig hány menetet bírunk utána!
1.gyors volt -sok nélkülözés miatt-
2.az nagyon ott volt
3.nál a srác már el se ment,mert fáj a vadulásunk
4.kora hajnalban egy gyors menet
5.délelött még egy ágyban fetrengős beszélgetés alatt
24 L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!