Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve vagyok a párommal, de mindig is kerülte a szexet,
amikor éppen menstruáltam. Szóba hoztam neki, és azt
mondta, hogy ezen túl másképp lesz. Csak megfelelésből
mondta, ugye?
Figyelt kérdés
Tehát...Nem elvárásból kérdeztem tőle, csak egy szimpla kérdés volt,mert eddig egy exemmel se volt ilyen gond!Most nem az első pár napra gondolok,hanem utána,amikor már lényegesen kevesebb a vérzés!Mondtam neki,hogy nyugodtan mondja meg,ha ilyenkor nincs kedve vagy undorodik vagy ilyesmi,de azt mondta,hogy ilyenről szó sincs,és akkor ezen változtatunk!Én nem szeretném,ha csak megfelelésből tenné, ha nem szeretné,inkább ne tegye,én nem várom el tőle!De ez most így nagyon rossz,mert ha sor is kerülne rá,ez fog a fejemben járni!És hiába mondtam,hogy nem kell meg hogy nem várom el, meg hogy nem haragszom meg,ha olyankor nem akarja, de erősködött,hogy de igenis akarja és fogunk is szeretkezni olyankor is!Mi a véleményetek a dologról?Én úgy érzem,hogy csak megfelelés...Ja!És még mielött bárki is lehurrogna, 23 évesek vagyunk mindketten!
2009. márc. 24. 23:59
1/7 anonim válasza:
hát ha ennyire bizonygatja akkor biztos nem megfelelés:) ha csak azért tenné mert mondtad, akkor az első adandó lebeszélésen visszakozott volna (kapva az alkalmon), valószínűleg fontos vagy neki, lehet h eddig azért nem mert kezdeményezni ilyenkor, mert félt h mit szólsz hozzá.
egyébként szerintem egyénfüggő h ki mit tart undorítónak meg kellemesnek. a barátom pl sosem szokott azokon a napokon közeledni, de nem hiszem h azért mert undorodik, inkább én vagyok az aki nem hagyom, nekem nagyon kellemetlen lenne. egyrészt olyankor sokkal érzékenyebb vagyok, nem is kívánom a szexet. ezzel arra céloztam h legtöbbször szerintem inkább a lánynak van ellenvetése
2009. márc. 25. 00:05
2/7 anonim válasza:
Majd kiderül, milyen megfontolásból mondta. Mindenesetre szerintem menstruáció közben, nem jó szeretkezni, annyit tényleg kibír 2 ember, mindeképp védekezzetek ovszerrel is, az esetleges fertőzés miatt.
22/f
2009. márc. 25. 05:45
3/7 anonim válasza:
Nyugi, ha rákerül a sor észre fogod venni, hogy a barátod valóban akarja-e, vagy csak meg akar felelni. De nem hiszem, hogy ennyire erősködött volna, ha nem akarná:)
Az én barátomnak pl. semmi baja vele, de én kellemetlenül érzem magam :S
2009. márc. 25. 12:40
4/7 anonim válasza:
Aki nem képes kibírni azt a pár napot az már az alacsonyabb rendű emlősök közé tartozik.
2009. márc. 25. 14:37
5/7 anonim válasza:
Én nemakarlak fikázni. Nem lehet, hogy esetleg, tényleg nem akarja úgy? Mert ez szerintem teljesen normális, hogy nem akar együtt lenni veled, mikor menstruálsz. Én (lány vagyok) pl. nem szeretem úgy csinálni. szerintem ez nem szeretés kérdése. ez teljesen normális dolog, hogy esetleg, nem szeretne úgy lenni veled abban a pár napban..
2009. márc. 25. 14:38
6/7 A kérdező kommentje:
De én ezt nem is várom el tőle!Főleg,hogy az első napokban nekem sincs hozzá undorom,de amikor már éppenhogy csak csöpög,akkor azért már jó lenne!:)De ha nem akarja nem erőltetem, elfogadom,ezt elmondtam neki is,de mégiscsak akarja!És nem tudom,hogy ez csak megfelelés a részéről vagy tényleg ki akarja próbálni!?De ezek szerint az alacsonyabb szintű élőlények közé tartozom...:)ez vicces...Szerintem rengetegen csinálják menstruáció alatt...Nem hinném,hogy ez összefügg a "szintel"...
2009. márc. 25. 14:58
7/7 anonim válasza:
Én 23éves/L vagyok a párommal 1-2évben csináltuk de nem mindig,én jobban kivánom ilyenkor a szex-et de a párom nem igazán szereti.ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!