Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tényleg majdnem mindig csak a szexre gondoltok? Ha egy szimpatikus lány van a közeletekben, mivel tudná elcsavarni a fejeteket? Azért ne csak szexre kelljek. De ha elcsavarom a fejét már az is jó!
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 20:58
1/7 anonim válasza:
Egy kapcsolat elején soha nem tudhatod, hogy csak szexre kellenél-e... ez nincs ráírva senkire sem. Sőt akkor sem tudhatod, ha esetleg az első héten le akar veled feküdni...
Ezekre a dolgokra nincsenek szabályok, vagy jóslási módszerek...
2/7 anonim válasza:
A fiúk mikor meglátnak egy szép lányt akkor megnézik a fenekét, vagy a melleit, de ez még nem azt jelenti, hogy szex kell neki. Ez egy ugymond reflex a fiuknál. Ha el akarod csavarni a fejét akkor beszélgess vele, éreztesd vele h bejön neked, és a srác fogja venni a lapot, s ha te is bejössz neki, akkor tuti lesz vmi belőle.
3/7 anonim válasza:
Nekem most azzal tudnád elcsavarni a fejem, ha vágnád a differenciál egyenleteket és az integrálást. :)
Viccet félretéve flörtölj vele picit, de ne ess túlzásba nehogy azt higgye, hogy egy kósza numerát akarsz.
Egy kicsit elérhetetlennek kell lenned akiért küzdeni kell.
4/7 anonim válasza:
még egy analízis zh sorstárs? :D:D
egyébként légy szexi, titokzatos, bájos és egy kicsit huncut ;)
5/7 anonim válasza:
Elcsavarni? Mondjuk ha levenné a ruháját...
6/7 anonim válasza:
Nem csak a szexre gondolunk! Van hogy a sörre is!
7/7 A kérdező kommentje:
Az jó,mert a sört én is szeretem!:P Am. köszi a válaszokat!:)
2009. márc. 26. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!