Van Kitti nevű lány a közeletekben?
Figyelt kérdés
Ha van akkor leírnád, hogy külsőleg és belsőleg is milyen?
És milyen viszonyban vagytok? Hány éves?
Köszi!
2009. szept. 24. 17:09
1/29 anonim válasza:
15 éves , kedves, vékony, magas, szép nagy barna szemek, és rövid barna haj, a kedvest ugyértettem hogy már szinte túl kedves is :)
2/29 anonim válasza:
Van,A barátnőm,Szép lány,kedves,13éves
3/29 anonim válasza:
Van.
Szőke. Szemüveges, asszem kék szemű.
Kedves, vicces, kicsit gyerekes 13 vagy 14éves
4/29 anonim válasza:
Barna haj, szem. Velem egyidős. ^^ És könnyűvérű.
6/29 anonim válasza:
A volt osztálytársam, elköltözött. Barna haja van, a szemét nem tudom. Kedves, elég csendes, szép, alacsony, vékony lány. Baráti viszonyban voltunk.
És az egyik rokonom most szülte meg a kislányát, ő is Kitti.
8/29 anonim válasza:
barna haj, szem, idegesítő... állandóan nyüzsög, bepukkad mindenen
9/29 anonim válasza:
Van 15 éves plázap.csa..szörnyű egy csaj ha a lányodnak akarod ezt a nevet inkább ne...
10/29 Sexylady válasza:
Van. Én. 16 éve vagyok, rocker, pontosabban metálos, barna göndör/hullámos/összevisszaálló hajjal. Belsőre most nem szeretném jellemezni magam, mert nem vagyok épp a toppon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!