Van Kitti nevű lány a közeletekben?
Ha van akkor leírnád, hogy külsőleg és belsőleg is milyen?
És milyen viszonyban vagytok? Hány éves?
Köszi!
én
barna szem haj
cserfes
mosolygós
magas
1. alacsony,hosszú barna haj, zöld szem, húsos, segítőkész, nagyszájú, okos, mosolygós, szemüveges, sértődékeny.
2. alacsony, szőke félhosszú haj, zöldes szem, átlagos testalkatú, kedves, okos, barátkozós, vidám.
Mind a két lány tizennégy éves.
ez elég idétlen kérdés...Milyen az a Kitti akit mi ismerünk? Egyik Kitti se egyforma. Meg már nem azért de ha nem Kitti lenne hanem mondjuk Betti akkor nemlenne beképzelt meg ilyen meg olyan?
Kitti.17
Én !
Hosszú barna haj,nagy barna szemek 15 éves :)
Van. Jövőre lesz 6. osztályos, sötét haja van, már chateltem vele az iwiw-en. Oviba együtt jártunk. Amióta elkerültünk az oviból, azóta nem nagyon láttuk egymást, de nem is utáljuk egymást.
Van egy másik lány, aki szerintem messzebb lakik, de a sulinkba jár, most volt 11. osztályos (jövőre megy a 12.osztályba). Állandó fogszabályzója van, szőke a haja. Hogy belsőleg milyen, azt nem nagyon tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!