Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hamar elsül? Mennyi az esélye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamar elsül? Mennyi az esélye hogy terhes leszek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A barátommal régóta együtt vagyunk,és 3 napja elvesztettem vele a szüzességem.Nagyon aranyos volt,sokáig várt rám.Ő már nem volt szűz. Szóval szex közbe sokszor elsült.Vagy hogy is mondjam.És mondta,hogy ez azért van,mert nagyon rég nem volt nővel.Aztán ma reggel megpróbáltuk,de épp hogy betette,kihúzta,és már megint.Pedig most még annyit se izgattam,mint 3 nappal azelőtt. Ja,és nem használtunk óvszert.De kihúzta mindig.Nagyon hülye voltam hogy nem szóltam neki,és neki sem jutott eszébe.De mennyi az esélye hogy terhes lehetek? esemény utáni tablettát lehet gyógyszertárba kapni? és boltba lehet? kell hogy az orvos írja fel? 16 vagyok,nagyon félek.Légyszi segítsetek!Köszi.:)
2011. jún. 23. 12:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért kíváncsi lennék, hogy akik azt írják 0 az esély, azok fiúk-e... Ugyanis ez akkora marhaság mint még soha semmi.

LEHETSZ TERHES, még menzesz KÖZBEN is teherbe lehet esni!

Esemény utániról már lecsúsztál, imádkozz, 2 hét múlva tesztelj, és szintén imádkozz, hogy negatív legyen...

2011. jún. 23. 13:23
 12/20 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy nem lehet.. jaj, de várjunk csak, most belédélvezett vagy nem? ha igen, akkor lehetsz.. de mivel előtte volt a mensije, nyilván kisebb az esély.. nem hamis illuzió, azért teherbeesni se könnyű.. csak sajnos, nem lehet előre tudni, h ki mikor fog teherbeesni.. ezért a legjobb, ha hasznalsz gumit!! tesztelj 2 hét mulva!! ha negativ, akkor menj el orvoshoz, h ő is megerősitse, van h hazudik a teszt!!!!
2011. jún. 23. 13:34
 13/20 anonim ***** válasza:
nem, nem, lány vagyok. elméletileg szinte 0, de a gyakorlat mást mutat, ezzel én is tisztában vagyok. nem kell leszólni.
2011. jún. 23. 13:35
 14/20 anonim ***** válasza:
ja, és azért ne vedd kézpénznek, lehetsz terhes, csak kisebb az esély, mint a termékeny napokon.. :S
2011. jún. 23. 13:37
 15/20 A kérdező kommentje:

Okés,köszönöm.

Szóval van rá esély hogy terhes leszek,de kisebb,így hogy 2 nappal azelőtt múlt el.Értem.:)

2011. jún. 23. 13:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha a nagy könyvet nézzük akkor kisebb az esélye. Ha a természetet nézzük, akkor pont ugyanannyi esélyed van mint bármikor máskor.

Bármikor lehet peteérés, nem törvényszerű, hogy a ciklus közepén van.

Legkorábban 2 hét múlva csinálj egy tesztet.

2011. jún. 23. 14:02
 17/20 anonim válasza:

Nem akarlak megilyeszteni. De mint már annyian elmondták előttem a 72-es talbettáról lekéstél. És a menstruációtól függetlenül, hogy elmúlt vagy esetleg közben van,teherebe eshetsz. Előre mondom még azt is, hogy olyan póz nincs,amitől nem eshetsz teherbe (ha esetleg valaki ilyet mondana, ne hidd el). Sajnálom. De ha valóba elélvezett - ami elmondásod szerint elég valószinű - akkor terhes vagy. Én is a terhességi tesztet ajánlom. 2,3 hét múlva és legalább 5-öt próbálj ki. Biztos,ami biztos.

Legközelebb gondolkozz.

2011. jún. 23. 14:26
 18/20 anonim válasza:
Nincs olyan,hogy az esélye 0,hogy teherbe esik. Mindig teherbe eshet egy nő. Egyedül akkor nem ha meddő. De szerintem te 16 évesen nem vagy az.Vöröskereszt tagja vagyok. Sajnálom, hogy sokan nem tudják az ilyen alapvető dolgokat. Könnyebb lenne elkerülni az ilyen kellemetlen sztiuációkat.
2011. jún. 23. 14:29
 19/20 anonim ***** válasza:

72 órás tablettát csak nőgyógyász írhat fel (sürgősséggel be lehet jelentkezni kórházakban) de te erről már lecsúsztál. Legjobb, ha nőgyógyászhoz mész aki majd beutal ultrahangra. Terhességi teszt ilyenkor még nem hiszem, hogy kimutatna bármit is, annak kell 1-2 hét.

Az nem mentség, már bocsánat, hogy "kezdő vagyok". Mindenki követhet el hibákat, de te olyan alapvető dolgokkal nem vagy tisztában (teherbeesés, egy fiú nem tud "elsülni" többször egy menet alatt) hogy inkább előbb olvass nagyon komolyan utána a dolgoknak és utána szexelj!

2011. jún. 23. 14:45
 20/20 anonim ***** válasza:
a legjobb tenyleg az lesz, ha előbb megnyugszol.. de nem értem a szitut, most akkor nem élvezett beléd, ugye? ez még nem kellene, h sokat jelentsen, de elvileg, mondom, csupan.. elvileg kisebb az esélye.. ha esetleg ezt kombinaltad volna pharmatex-szel, akkor nem lenne gond.. de sajnos, van az előváladék, viszont ha nem is voltál termékeny napjaidban, és " csak " előváladék volt, akkor nem gond.. de soha nem lehetsz elég nagy biztonságban, ezért is nagy felelősség a szex, amit pont emiatt lehet, h nem 16 évesen kellene csinalni, de ez már 1 másik téma.
2011. jún. 23. 15:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!