Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hamar elsül? Mennyi az esélye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamar elsül? Mennyi az esélye hogy terhes leszek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A barátommal régóta együtt vagyunk,és 3 napja elvesztettem vele a szüzességem.Nagyon aranyos volt,sokáig várt rám.Ő már nem volt szűz. Szóval szex közbe sokszor elsült.Vagy hogy is mondjam.És mondta,hogy ez azért van,mert nagyon rég nem volt nővel.Aztán ma reggel megpróbáltuk,de épp hogy betette,kihúzta,és már megint.Pedig most még annyit se izgattam,mint 3 nappal azelőtt. Ja,és nem használtunk óvszert.De kihúzta mindig.Nagyon hülye voltam hogy nem szóltam neki,és neki sem jutott eszébe.De mennyi az esélye hogy terhes lehetek? esemény utáni tablettát lehet gyógyszertárba kapni? és boltba lehet? kell hogy az orvos írja fel? 16 vagyok,nagyon félek.Légyszi segítsetek!Köszi.:)
2011. jún. 23. 12:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hát igen nagyon hülye vagy! Még a hímvessző felszínén is maradnak hímivarsejtek, nemhogy benne!
2011. jún. 23. 12:43
 2/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok. Egy újabb kislány akinek finga sincs hogy kell sexelni. Grat a szülöknek! Már tudják legalább? Amúgy meg ha nem akarsz gyereket, most húzzál az orvoshoz és írass fel esemény utánit.Hihetetlen hogy ennyi sok hülye van....

19/F

2011. jún. 23. 12:45
 3/20 anonim ***** válasza:
Ja 72 órás tablettáról már lecsúsztál!
2011. jún. 23. 12:45
 4/20 anonim ***** válasza:

Szex közbe sokszor elsült? Egy fiú? Kiscsillag, te alap dolgokkal nem vagy tisztában!

Többet kellett volna várnotok...

72 órást csak orvos írhat fel. 5000 Ft.

2011. jún. 23. 12:48
 5/20 anonim ***** válasza:

12:45-os vagyok!

Ja tényleg, az esemény utániról már lekéstél... Sok sikert majd a gyerekhez. Még egyszer grat neked...

2011. jún. 23. 12:50
 6/20 anonim ***** válasza:
hát.. ha nem voltál termékeny napjaidban, akkor nem sok az esélye..
2011. jún. 23. 12:59
 7/20 A kérdező kommentje:

Kössz.Ezt én is tudom hogy hülyék voltunk...

És az számít valamit hogy előtte 2 nappal bejeződött be a menstruációm? Akkor nagyobb vagy kisebb az esélye hogy terhes leszek?

Amúgy boccs a kérdésemért,de kezdő vagyok,és nem egy k*rva,szóval nem tudhatom.Ha baromságot tudsz csak válaszolni,akkor inkább ne válaszolj.Ez az oldal azért van,hogy amit nem mersz máshol,itt megkérdezheted.Köszönöm.

2011. jún. 23. 13:03
 8/20 anonim ***** válasza:
akkor kisebb az esélye, szinte 0.. máskor legyen óvszer!!!!!!
2011. jún. 23. 13:04
 9/20 A kérdező kommentje:
Basszus.Nagyon szépen köszönöm!Most megnyugtattál.Nagyon megijedtem. Mivel olaszországban vagyok,és nem tudnék elmenni orvoshoz esemény utáni tablettát iratni. Mert úgy volt,hogy szombaton múlt el,és hétfőn volt az első szeretkezésünk.Máskor mindenképpen lesz!Nem leszek még1szer ekkora marha!Köszönöömm.
2011. jún. 23. 13:15
 10/20 Bretso ***** válasza:
Szinte 0? Ne ringasd hamis illúziókba, könnyen lehet terhes. Esemény utániról lekéstél, 2 hét múlva csinálsz tesztet, akkor megtudod. Legközelebb meg nem leszel hülye, ha lesz legközelebb.
2011. jún. 23. 13:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!