Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kötődik hozzám emiatt? Én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kötődik hozzám emiatt? Én vettem el neki.

Figyelt kérdés

Arra lennél kíváncsi,hogy a pasik kötődnek-e ahhoz a lányhoz,akivel elvesztették a szüzességüket.(lány)

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2011. jún. 23. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Érzelem függő.. Nyilván akik egy sátor mögött húznak meg részegen valami bányarémet, egy falunap alkalmával, azok nem..
2011. jún. 23. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem.Nem,nem olyan körülmények között történt..
2011. jún. 23. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
a pasi tuti h nem kötődik, de a lanyok annál inkább, de ez is változó..
2011. jún. 23. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Előzőnek...te tök hülye vagy.

Azért mert te nem tudtál egy normális pasit találni...hát, csak gratulálni tUdok, nem az ő hibája.

AM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLVA ANNYIT MONDANÉK:Van, aki igen, és van aki nem.

Ezt neked kell érezned.

2011. jún. 23. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
hulye vagy te.. nem is ismersz.. én csak annyit akartam volna ezzel közölni, h a pasik máshogy fogják fel a szexet.. a nők érzelmesebbek, és ne mondd, h nem igy van :)
2011. jún. 23. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Én egy fiúval tapasztaltam meg életemben először, hogy milyen csókolózni, milyen érzés összebújni, mit jelent a szerelem valójában. Az első alkalom is majdnem megtörtént. Aztán vége lett, és azóta is nagyon kötődöm hozzá, ez kétségtelen, belepusztulok abba hogy még csak nem is láthatom őt, nincs olyan nap hogy ne gondolnék rá. Szóval rám egészen biztosan igaz, hogy akivel "valami első" megtörténik, ahhoz kötődni fogok. De kapásból itt van egy ellenpélda: ő viszont magasról leszar engem. Ez tényleg változó.

19/f

2011. jún. 23. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!