Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van, hogy pár férfi és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy pár férfi és nő annyira undorodik az oráltól, hogy soha életében nem csinálja a párja kedvéért se?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 21:54
1 2
 11/14 anonim válasza:
pontosan így van. imádom az orális szexet is, csak egy a baj, hogy az állkapcsom olyan hamar elfárad.nem tudom a számat olyan nagyra nyitni így aztán sosem tudom végigcsinálni neki.
2011. jún. 22. 22:15
 12/14 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:02

Még egy!

Te honnan gondoltad, hogy férfi vagyok?

Csak mert nem írtam!

Olyan fura dolog, hogyha orál, akkor egyből az jut az emberek eszébe, hogy a férfiak ezt akarják, a nők meg undorodnak.

Pedig az orál a nyalást is jelenti, és az is előfordulhat, hogy a férfi undorodik a nyalástól!

Szóval, elgondolkodtató, hogy kiírok egy ilyen kérdést, nem írom oda, hogy férfi vagyok, de mindenki rögtön arra asszociál. Pedig egy nő is akarhatja h nyalják és lehet elégedetlen ha nem teszik. Nem jó dolog hogy az orál ennyire egyoldalúan negatív dologként él a fejekben.

2011. jún. 22. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezer meg egy ilyen kérdés van már, most őszintén mit zavar téged mások szexuális szokásai, engem sem érdekel hányan oráloznak és hányan nem, én attól még nem fogom szeretni. Emberek, különböző ízléssel, és ha valakinek valami kellemetlen vagy ellenszenvet vált ki, miért kellene megtennie, amikor másképp is örömet lehet szerezni a másiknak, egymásnak. A szexben rég nem jó, ha valami kényszerből megy, vagy csak azért, mert "szeretem". valahogy én nem érezném jól magam, ha tudnám a párom olyat csinál, ami neki kellemetlen, de miattam megteszi, valószínű élvezni sem tudnám, mert végig az járna a fejemben, hogy neki rossz...
2011. jún. 22. 22:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Attól hogy valaki szeretsz még nem kell mindent megtenned érte amit te nem akarsz. A kapcsolat a kölcsönös bizalmon alapszik amíg mindenki próbál a másik kedvébe járni addig a pontig amíg neki is kellemes a dolog. Én nem szeretném ha a párom olyat tenne ami neki nem esik jól. Ez így normális. Ha valaki nem akarja csinálni ne csinálja, nem a te és nem is más joga erről ítélkezni.
2011. jún. 23. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!