Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy pár férfi és nő annyira undorodik az oráltól, hogy soha életében nem csinálja a párja kedvéért se?
Hát, fura, hogy valaki szeret valakit és mégis makacs és nem változik.
Én pl. olyan vagyok, hogy ha valaki erőszakkal rá akar venni valamire, és én nem akarom, akkor nem teszem meg. De ha leszáll rólam és békénhagy, és én szeretem, akkor egy idő után megteszem magamtól, mert ha szeretem akkor meg tudok változni őérte.
Érted? Erre gondolok, van akiben nincs annyi rugalmasság?
"Nem kötelező vagy igen? Ennyi erövel a lány kérhetné, hogy a seggedbe dugjon egy vibrátort, aztán ne nyavajogj. Ha nem akarja akkor miért kell hisztizni? Fogad el és kész!"
Jajj menj már a francba, te tuti nő vagy. Olvasd el amit írtam és ne károgjál. Tudtommal az orál nem kínzás és aki ezt állítja, az hiába teszi.
Különben miért kéne elfogadnom? Nem kötelező az orál, de anélkül élnem se kötelező.
utolsó előtti:
nyilván nő is van aki nem érezné teljesnek a szexet ha nem lenne orál
erről ennyit
Ha undinak találja valaki akkor nem is kéri.Egyébként úgytudom,hogy a gyerekorban megszakadt orális szakasz tudat alatti gátlása.
A megszakadt orális szakasz alatt értsd:az anya nem szoptatja a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!