Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki megszakításos módszerrel védekezik?
Az lenne a kérdésem, hogy ti nem féltek, h becsúszik véletlenül a baba? Vagy naptár módszert is használtok hozzá?
MINDEN ROSSZ NEMŰ OLTÁST NEM KÉREK! Tudom, hogy nagy felelősség így védekezni.
"Tudom, hogy nagy felelősség így védekezni"
Ez a mondatod pedig így szól helyesen: Tudom, hogy nagy felelőtlenség így védekezni"
Igen, ez nem védekezés.
Én irdatlanul megrökönyödöm, mikor itt egy-két okostojás elkezdi, hogy ő már évek óta így "védekezik" és ha "ügyes" a fiú, akkor nem lehet gáz. Ez baromi nagy tudatlanságra vall. És ez nem ügyesség, hanem szerencse kérdése.
Az egyik kedves barátnőm így "védekezett" a párjával 4, azaz négy évig. 8 hónappal ezelőtt pozitív lett a tesztje. Ennyit a nagy ügyességről.
Szakkönyvekben is úgy van leírva, hogy ez NEM VÉDEKEZÉS...! -,-'
Egyébként meg az előváladékban is vannak életképes sperimumok..., ergo hiába "ügyes" a kis párod, mert úgy is teherbe lehet esni...
És igen...ez nem felelősség ez a fajta "védekezési" mód, sokkal inkább FELELŐTLENSÉG...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!