Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bóna Barbara kérdése:

Szerintetek mit csináljak? Engedjem, hogy tovább menjen?

Figyelt kérdés
Régóta tetszik egy fiú, és én is neki. Régóta találkozgatunk. Nem rég elmentem hozzájuk, és nagyon felizgultam, aztán megujjazott. Annyira jól csinálta, hogy azóta csak arra tudok gondolni.:$ Folyton hívogat, hogy mikor találkozunk megint újra, de valamitől félek. Biztos, hogy tovább akar menni az ujjazásnál, mert ezt leírta egy tök szimpla sms-ben. De még azt sem tisztáztuk ,hogy most akkor járunk-e, vagy mivan... és ha lefekszem vele, akkor nem tudom minek fog tartani. Olcsó ribinek? Nagyon kívánom őt, és szerintem már nem sokáig bírom. De valahogy nem így képzeltem el ezt a szex dolgot. Sokáig járás, meg minden... bemutatás a szülőknek. Vagy csak én vagyok túl naiv?
2011. jún. 22. 19:12
1 2
 11/11 anonim válasza:
abban biztos lehetsz h utána jól kicsapta a kölyök a brét
2011. jún. 22. 23:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!