Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bóna Barbara kérdése:

Szerintetek mit csináljak? Engedjem, hogy tovább menjen?

Figyelt kérdés
Régóta tetszik egy fiú, és én is neki. Régóta találkozgatunk. Nem rég elmentem hozzájuk, és nagyon felizgultam, aztán megujjazott. Annyira jól csinálta, hogy azóta csak arra tudok gondolni.:$ Folyton hívogat, hogy mikor találkozunk megint újra, de valamitől félek. Biztos, hogy tovább akar menni az ujjazásnál, mert ezt leírta egy tök szimpla sms-ben. De még azt sem tisztáztuk ,hogy most akkor járunk-e, vagy mivan... és ha lefekszem vele, akkor nem tudom minek fog tartani. Olcsó ribinek? Nagyon kívánom őt, és szerintem már nem sokáig bírom. De valahogy nem így képzeltem el ezt a szex dolgot. Sokáig járás, meg minden... bemutatás a szülőknek. Vagy csak én vagyok túl naiv?
2011. jún. 22. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Régóta találkozgattok. Ez miben merül ki? csak baráti,vagy csókok,kézen fogva séta,közös progik...?

Ha nem,akkor valószínű,hogy csak arra kellenél neki...

2011. jún. 22. 19:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Volt néhány közös program... de lehet, hogy csak a külsejéért vagyok oda ennyire.
2011. jún. 22. 19:17
 3/11 anonim ***** válasza:
ugyanebben a cipőben voltam, mint te, senkire nem hallgattam, lefeküdtem vele... és iszonyatosan megbántam, mert utána visszament a barátnőjéhez, akivel 1 évig jártak. hidd el nekem, akkor nagyon jó volt, élveztem, meg úgy éreztem, talán így elcsavarom a fejét, de ne engedj neki, mert ha egy kapcsolatot, meg azt a pár hetet-hónapot nem tudja kivárni, akkor elég egyértelmű mire megy :S húzd kicsit az agyát, küzdjön, ha akar téged. bár ezt tettem volna. okos ember a másik hibájából tanul! 20/L
2011. jún. 22. 19:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jún. 22. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek felmerülnie sem kellett volna...

Nagyon butának kell lenned h ne vedd észre, h csak arra kellesz neki!

Ha pedig tévedek és mégis komolyan gondolja, akkor úgyis várni fog! Jöhet a megismerés, szülőknek bemutatás....

Az ujjazást sem tom minek engedted... te se tudod még h szereted-e... ha meg minden csávónak megengeded aki tetszik neked akk jó h k.rvának néz(nek) :S:S

2011. jún. 22. 19:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Egyedül csak neki engedtem meg... kb. 10 éve ismerem, de komolyabban csak egy éve kb. De amikor ez a dolog történt, egyszerűen nem tudtam parancsolni magamnak... neki meg nem kellett mondani, hogy nahh csináld mire várunk. Szóval ő akkor is simán tovább ment volna, ha engedem. Nagyon erősen kellett tiltakoznom higgyétek el...
2011. jún. 22. 19:28
 7/11 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem buta, épp az az okos, hogy megkérdezi mit kéne tennie, nem rögtön beleugrik... más se lenne okosabb a helyében szerintem, emberek vagyunk, vannak vágyaink. de abban egyet értek, hogy bármennyire is szeretnéd ezt most, ne menj bele, mert utána nagyon fájna, hogy kihasználtak, megaláztak ezáltal, még ha jól is esne és kívánod... kívánni fog ő még pár hónap után is, annyit várathatod, ezt meg kell értenie. ha meg nem, eléggé világos mire ment ki a dolog.
2011. jún. 22. 19:42
 8/11 anonim ***** válasza:
A gondolkodásod jó, nem vagy naiv, viszont csak úgy első találkozásnál megujjaz....hát könyörgöm...nah, mind1, sztem csak ki akar használni.
2011. jún. 22. 19:54
 9/11 anonim válasza:
nedves a puncid, nem? hadd verje be a brét. jó lesz.
2011. jún. 22. 21:02
 10/11 anonim válasza:

utolsó kommentelő biztos nem gondotla komolyan...legalábbis remélem:D (GYÖKÉR!)

jah addig biztos élvezné...azt miután a csávó élvezett kirakná a házból azzal a szöveggel h többé nem kéne találkoznunk vagy h nehívj...

am minta többi előttem szóló is írta várj még...ha tényleg komoylan gondolja úgy is vár rád. Csak ne játszd túl...a fiúk/férfiak utálják ha játszanak velük(tapasztalat) és ez gondolom vissza fele is igaz

2011. jún. 22. 23:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!