Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó felmelegeteni egy régi kapcsolatot?
szerintem felmelegítve a káposzta jó egyedül. barátommal, igaz szakítottunk már egyszer, de azalatt a 2 hónap alatt, míg nem voltunk együtt, folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, mindig keresett, minden szap, szóval olyan mintha külön sem lettünk volna.
de egy exem próbálkozása hidegen hagyott. szakított velem, túltettem magam rajta, ennyi. nem véletlenül szakítottunk.
talán abban az esetben tudom elképzelni, ha nagyon rég jártatok, eltelt sok idő, több év, és komolyodtatok, változtatok. de amúgy nem.
Hát nem minden eseten jó. Nálam nem működött, mert ami egyszer elromlott azt nagyon nehezen lehet helyre hozni.
Mi szakítottunk egy pár hónapra rá megint elkezdtünk találkozgatni és újra összejöttünk, egy ideig működött utána meg újra előjöttek a problémák. Nehezen de túl kellett tennem magam rajta! :(
elsőnél a pont :)
Amúgy ki hogy érzi....szituáció függő is. Sokan mondják, hogy nem jó, de szerintem ha szeretik egymást az illetők akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!