Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NAGYON salátás a puncim. Baj lehet?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez baj? Szűz vagyok de iszonyatosan félek hogy elrettenn majd tőlem emiatt...
A kisajkaim kb 3× nagyobbak mint a nagyajkak..
2011. jún. 22. 17:36
11/21 anonim válasza:
nekem nem jön be de emiatt nem dobnálak
12/21 anonim válasza:
figy attól függ hogy akarod elveszíteni a szüzességed ? :O mert ha partyban hülye csajokkal kirakott csávókával akkor elképzelhető hogy nemfogja akarni(őt szardle magasról), de ha egy fiúval akit szeretsz nem lesz gond. :D bár itt a kor is számít légyszives írdle aztis (saját vélemény, tapasztalat ergo jöhetnél)
13/21 anonim válasza:
Szia!
Nekem tetszik a salátás punci. Írj nekem légyszi, és majd megnézzük egymáséit, ha gondolod. Fiu vagyok
14/21 anonim válasza:
Fiú vagy és megnézitek egymás punciját? LOL XD
15/21 anonim válasza:
Jobb szopogatni! Dobj egy képet róla!
16/21 anonim válasza:
Szija én is lány vagyok és nekem is ez a gondom.
Engem bevallom zavar.
De itt ezeket a válaszokat olvasgatva több önbizalmam van :D
17/21 anonim válasza:
23:27: És jobb kedved, mert röhögtél egy jót. Igaz?
18/21 anonim válasza:
23:27 te is igazán dobhatsz egy képet és rögtön megmondom, hogy megszopogatnám-e
19/21 anonim válasza:
Szia!
Nem, egyáltalán nem baj a salátás punci. Sőt, én azt imádom.
Akinek salipunija van, és szeretne egy kis önbizalmat, vagy csak beszélgetni róla, az írjon nekem nyugodtan PRIvátot, mert nagyon bekapnék már egy jó salátás szeméremajkat és csiklót :P
:P
20/21 anonim válasza:
Szia,kedves kérdező,ha szeretnéd valakivel megosztani a "problémád",bár szerintem nem probléma,írj nekem privit,nekem szintén ez a típus jön be :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!