Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NAGYON salátás a puncim. Baj lehet?
Szerintetek ez baj? Szűz vagyok de iszonyatosan félek hogy elrettenn majd tőlem emiatt...
A kisajkaim kb 3× nagyobbak mint a nagyajkak..
Figyi nem kell a bunkó beszólásokra ameg a magukat nagyon viccesnek mondokra figyelni! Recskebajnok 14 évesek akik ha nem ide irogatnak akkor a pattanásaikat nyomogatjak két recska között miközben sirógörcsöt kapnak.
Valahol ugy álltam korábban én is a dologhoz, hogy csak és kizárolag a babapunci tetszik. Az exbaratnöm rendelkezett egy tip top babapuncival. A szex pedig pocsék volt. Nulla!
Azután megismerkedtem a mostanival aki hasonlo adottsággal rendelkezik puncitéren mint te.
A szex pedig egetverö vele. Marhara nem érdekel a kisajkak meg nagyajkak aránya. A legfontosabb, hogy öt sem érdekli és ezért nincs is benne blokkolás és gátlás. Ez van és kész. Viszont amit vele ad az sokkal hosszabban nyulik ki belöle mint a kisajak.
ne félj! Es merd válalni magad! Mégha az elején tip top plakátnöröl álmodik is a fiu maszületett babapuncival akkor sem számit.
Szia!
Szerintem egyáltalán nem baj, ha szép nagyok azok az ajkak :P
Nekem például bejön, de nagyon. És hidd el, hogy senki nem fog elrettenni tőle(d). Ha nem hiszed el, akkor írj privátot, és bebizonyítom. De ha elhiszed, akkor is írj privit.
21F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!