Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » NAGYON salátás a puncim. Baj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NAGYON salátás a puncim. Baj lehet?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez baj? Szűz vagyok de iszonyatosan félek hogy elrettenn majd tőlem emiatt...

A kisajkaim kb 3× nagyobbak mint a nagyajkak..

2011. jún. 22. 17:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
4%
Oh szerintem nem kell szégyelned:) És ha elakarod veszíteni, csak dobj egy levelet;)
2011. jún. 22. 17:37
 2/21 anonim ***** válasza:
62%
Ha valaki kötekedik miatta, majd befogod vele a száját.
2011. jún. 22. 17:37
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Figyi nem kell a bunkó beszólásokra ameg a magukat nagyon viccesnek mondokra figyelni! Recskebajnok 14 évesek akik ha nem ide irogatnak akkor a pattanásaikat nyomogatjak két recska között miközben sirógörcsöt kapnak.

Valahol ugy álltam korábban én is a dologhoz, hogy csak és kizárolag a babapunci tetszik. Az exbaratnöm rendelkezett egy tip top babapuncival. A szex pedig pocsék volt. Nulla!

Azután megismerkedtem a mostanival aki hasonlo adottsággal rendelkezik puncitéren mint te.

A szex pedig egetverö vele. Marhara nem érdekel a kisajkak meg nagyajkak aránya. A legfontosabb, hogy öt sem érdekli és ezért nincs is benne blokkolás és gátlás. Ez van és kész. Viszont amit vele ad az sokkal hosszabban nyulik ki belöle mint a kisajak.

ne félj! Es merd válalni magad! Mégha az elején tip top plakátnöröl álmodik is a fiu maszületett babapuncival akkor sem számit.

2011. jún. 22. 17:53
 4/21 anonim ***** válasza:
16%
17:53: Az, hogy neked nincs humorérzéked, nem jelenti azt, hogy a kérdezőnek sincs.
2011. jún. 22. 17:55
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez bánto humor. Tele van gátlásokkal és ti még növelitek ezt. Ha korábban ezen a gyökérkérdés oldalon nem talakozik ezzel a gonddal, hogy fuj de saláta van neki, akkor simán nem görcsölne a dolog miatt.
2011. jún. 22. 17:57
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Pont arra céloztam, hogy nem bunkó, bántó beszólásokat kapott, hanem olyanokat, amik tényleg viccesek. Ha ez rontja az önbizalmát ahelyett, hogy egy jót nevet rajtuk, akkor itt nincs segítség.
2011. jún. 22. 18:02
 7/21 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Szerintem egyáltalán nem baj, ha szép nagyok azok az ajkak :P

Nekem például bejön, de nagyon. És hidd el, hogy senki nem fog elrettenni tőle(d). Ha nem hiszed el, akkor írj privátot, és bebizonyítom. De ha elhiszed, akkor is írj privit.

21F

2011. jún. 22. 18:31
 8/21 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem ha nem érti azt,hogy a szex minősége nem a punci salátásságától, akkor hiába bizonygatunk neki bármit is...most mit kéne egy ilyen kérdésre reagálni? Szerintem ha nem érti a viccet, akkor sértődjön csak meg nyugodtan.
2011. jún. 22. 18:46
 9/21 anonim ***** válasza:
Komolyan az aggaszt, hogy aki szeret, azt ez elrettenti? Sokkal valoszinübb, hogy ha meglátja azután az lesz a kedvence!
2011. jún. 22. 18:59
 10/21 anonim ***** válasza:
33%
hát ha egy képet mutatnál jó lenne mert látnánk milyen meg csak a puncid lenne a képen ugyse ismernének fel. amúgy személyszerint nekem bejön a saláta punci sőt IMÁDOM! jobban mind a baba puncit szóval..
2011. jún. 22. 19:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!