Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexkapcsolat nektek kiábrándí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat nektek kiábrándító lányok? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok nektek a szex kapcsolat kiábrándítóan tud hatni lányok pl ha valakivel lenne alkalmatok megtennétek ? Én szívesen kipróbálnám de hogy ti mennyire vagytok kaphatóak rá ?? 19 éves srác vagyok Írjatok sokat kort és nemet is :D Köszi :D:D
2011. jún. 22. 16:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, de a sértegető megjegyzéseket hanyagoljuk nem volt a kérdésben :D Köszi aki rendes választ adott :D
2011. jún. 22. 17:58
 12/21 A kérdező kommentje:
20 L ÉS már nem keresel partnert ?:D
2011. jún. 22. 18:03
 13/21 anonim ***** válasza:
27%
17:40 nálad a pont :)
2011. jún. 22. 20:52
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
Nekem eddig csak az volt 17/L Egy picit azért gáznak érzem...De jó volt na
2011. jún. 24. 22:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Sztem meg pont azért akar 1 szexpartnert h ne "kelljen" mindenkivel összefeküdni ha szeretne egy jót szexelni:)

Nekem is volt ilyen,a szex jó volt,a probléma ott az volt h a srác nagyon önző volt és akkor találkoztunk mikor neki kedve volt,ha én akartam akkor véletlenül sosem ért rá..Ha nem találok komoly kapcsolatot,simán belemennék mégegyszer egy ilyenbe..inkább mint hogy össze-vissza k*féljek mindenkivel;):)

18/L

2011. jún. 24. 22:15
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

Vki azt írta, h nincs szerelem szex nélkül. Szerintem meg pont fordítva van! Szerelmes még tudok lenni a 80 éves feleségembe is, ha megérjük azt a kort, de szexelni nem lehet az örökkévalóságig. És ha vmi testi baja van a feleségemnek, ami miatt nem tudunk szeretkezni, akkor elhagyom vagy mi a fene? Azért vagyunk együtt, mert szeretem, nem? Nem azért h kielégítsem magam. Nem tartom jónak a szerelem nélküli szexet, főleg hogy én nem is tudnék kielégülni, ha a partnerem nem szerelmes belém. Nekem az a jó, ha neki jó, és fordítva. Aki pedig szerelem nélkül szexel, az egy nem kívánt intim kötődést fog létesíteni a másik fél iránt. Ha még több emberrel csinálja, annál rosszabb a helyzet.

És igen, lehet h önzőségnek hangzik... én azt akarom h nekem csak az az egy legyen, és én is neki az egyetlen legyek. Érdekes, ez régen még nem volt luxus, ma már igen? Szívből sajnálom akik bedőlnek ennek a modern "szexuálisan felvilágosult" kornak.

2011. jún. 24. 22:30
 17/21 anonim ***** válasza:

Érvelni akartam, amellett hogy nem kiábrándító egy szexkapcsolat...

De óóó miután elolvastam az utolsó kommentet *.*

... hát megváltozott a véleményem, remélem még sokan gondolkoznak úgy mint "22:30"!

21L

2011. jún. 24. 23:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Wow, ennyire meggyőző lennék? Köszi. :)

22/F

2011. jún. 24. 23:19
 19/21 anonim ***** válasza:

maga a szex része nagyon jó, nekem kicsit izgatóbb is, hogy másnap utána lelépek, nincs kötöttség és mégos bármikor ha szar napom van feldobja az egészet. ugyanakkor picit szar is, mert egy idő után az egyik fél (többnyire lányok) elkezdenek kötődni a pasihoz. én is elkeudtem a srác iránt érezni egy s mást, ezért véget vetettem a szex-partiknak. de nem bántam meg, jo emlék marad :)

L/16

2011. jún. 24. 23:50
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat Írjatok még bátran :D

22/F lehet h eza probléma lessz 60 év felett de addig éljük ki magunkat és vágyainkat amíg lehet és utána ráérünk lekötelezni magunkat valakihez :D

2011. jún. 25. 10:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!