Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat nektek kiábrándító lányok? (Többi lent)
nekem volt ilyen, persze akkor még nem voltam férjneél :) dehogy volt kiábrándító, tök jó volt. csak helyén kell kezelni...
29/N
Nem kiábrándító,de nehezen viselném,ha az illető közbe nem szeret belém:)) Ilyen még nem volt szerencsére.
Oké tudom,egoista disznó vagyok.
Egyébként jó,mert ilyenkor csak a saját kielégülésem érdekel és nem görcsölök azon,hogy vajon jó e a másik félnek.
23/L
Köszönöm a válaszotokat :D Továbbra is várom másokét.
1. Csak mert sok lánynak ez mindig olyan h szerelem nélkül nem szeretkezik ...
2. Sosem garantált h valakibe beléd szeret :D
3. És ha lenne rá személy bevállalnád újra ?:D Am nekem azért fontos h a másik is élvezze a dolgot :D
Én épp benne vagyok egy ilyenben és minden szuper akkor vagyunk együtt amikor akarunk úgy amikor akarunk és nincs rajtunk stressz hogy muszáj teljesíteni, talán pont ettől olyan jó. De azért természetesen figyelünk arra hogy mind a ketten kielégüljünk.
Tényleg sok lány megveti ezt és hogy szerelem nélkül nem tud szexelni. Megértem őket csak nekem fura mert ezt a két dolgot sztem simán külön lehet választani. Egyik az érzelem másik az élvezet mondjuk szerelem nincs szex nélkül de fordítva sztem simán megy.
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!