Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj ha a fiam 15 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha a fiam 15 évesen szexszel?

Figyelt kérdés
A fiam 15 évesen szexszel ez normális?Mit tanácsolnátok?
2011. jún. 22. 14:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Ja és mit szól a dologhoz a lány apja? Szerintem attól féltsd inkább, hogy egyszer a fiad füléba állitjka a fater a gyerek farkát és ugy zavarja haza a lánytól.

Bár ilyen korán azok a lányok kezdnek el szexölni akiknek az apuci lelépett idejekorán és a nevelésben nem vett részt.

2011. jún. 22. 15:05
 22/32 A kérdező kommentje:
Én is már gondoltam arra hogy elbeszélgetek vele mint férfi a férfival,de nem képes leülni velem.És én is attól félek hogy a lány teherbe esik.
2011. jún. 22. 15:07
 23/32 anonim ***** válasza:

kEDVES KÉRDEZŐ!!

Hogy tehetsz fel ilyen kérdés: És ettől a szextől nem lesz nemi beteg??

A szexel az ember bizony előfordul. :)

2011. jún. 22. 15:13
 24/32 anonim ***** válasza:
Ismerem ezt az érzést. A fiam nekem is azt hiszi, hogy ö mindent jobban tud. Föleg az anyjánál mert az állandóan nyaggatja és mindent tudni akar. Próbáltam azt is követni, hgy majd elmondja amit el akar és rám tartozik. Viszont szerinte semmi sem tartozik rám meg az anyjára. Még a bizonyitvány sem. :-))
2011. jún. 22. 15:14
 25/32 A kérdező kommentje:
Az én fiam jó gyerek csak ez a szex engem meg érintett.Nem tudom hogy mitévő legyek.
2011. jún. 22. 15:15
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Persze az enyém is jó gyerek és baj sincs a bizivel.

Gondold végig mennyire akartunk már mi már az ö korában együtt járni valakivel. Szerencse kölyök. Most van csak joga 15 éves lányhoz amég a lány apja ezt a jogot pár pofonnal meg nem vonja.

Szerintem nem fog megnyugtatni az, hogyha azt mondom túl korai. Mondjuk ha lányom lenne én tutti megagyalnám azt aki 15 évesen meg akarja fektetni. Ettöl még csinálná szerintem pesrze, mert van ugy, hogy eljön ennek az ideje.

2011. jún. 22. 15:26
 27/32 anonim ***** válasza:
75%

"és eszt kikéred magadnak?"

LOL

2011. jún. 22. 15:35
 28/32 anonim ***** válasza:
Megérintett a szex? :D
2011. jún. 22. 15:52
 29/32 anonim válasza:

nem xd

elkell fogadnia egy szülőnek h egyszer a gyereke életében elfog jönni ez a pillanat !

ha nem 15 évesen akkor 18 :):)

ez van :D lehet h a szülő szemében a gyereke kicsi fiam kicsi lányom marad .. de akkor is :) ez van ez az élet :)

2011. jún. 22. 16:17
 30/32 anonim ***** válasza:
szexszel xDD
2011. jún. 22. 16:39
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!