Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha a fiam 15 évesen szexszel?
Figyelt kérdés
A fiam 15 évesen szexszel ez normális?Mit tanácsolnátok?2011. jún. 22. 14:50
11/32 anonim válasza:
Borsodban tudod mennyi 15 éves "apuka" van? XD
12/32 anonim válasza:
Ha a szerelmével, és egy ideje együtt vannak, akkor nem, ha mindig mással, akkor baj.
13/32 anonim válasza:
az se mindegy hogy kivel. ha egy stabil, hosszú kapcsolata van, szinte elengedhetetlen, hogy szexeljenek, és ez teljesen normális. viszont ha csak innen-onnan összeszedett lányokkal csinálja, akkor szerintem beszélj vele, mivel ez akár tudtán kívül is megviselheti őt lelkileg. vegyél neki egy doboz óvszert, az mindig jól jön! :P
14/32 A kérdező kommentje:
A szerelmével.
2011. jún. 22. 14:59
15/32 anonim válasza:
Ne haragudj kedves kérdező, tudom, hogy off téma, de ezt miért tőlünk kérdezed?
A válasz pedig, attól függ mennyire érett érzelmileg, és ha már csinálja, akkor védekezzenek.
16/32 anonim válasza:
Uccsó,nagyonigaz!
mivel még nem keresőképes,a kérdező fogja nyögni a gyerektartást...
XD
17/32 anonim válasza:
Ha nem vennétek észre, maga a 15 éves illető tette fel a kérdést. Ez már a helyesírásból és a stílusból is nyilvánvaló.
18/32 anonim válasza:
jaja, úgy válaszolgat mint egy kisgyerek...
- Igen?
- ja...
19/32 anonim válasza:
Baj! De mit csinálhatsz ellene?!
Az én fiam csak szeretne 15.5 évesen szexelni de nincs szerencséje. En meg magamban örülök ennek. Nem a nemi betegségtöl kell félteni hanem attól, hogy teherbe ejt valakit ha iylen fiatalon szexel. Tapasztalatlan még. Itt az ideje egy alapos beszélgetésnek. Még akkor is ha a gyerek válasza: Hagyjál már békén!
20/32 A kérdező kommentje:
Nem.Az apja vagyok.És eszt kikérem magamnak.
2011. jún. 22. 15:03
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!