Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem kíván már? (hosszú. )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíván már? (hosszú. )

Figyelt kérdés
A barátommal másfél éve vagyunk együtt,én 19 éves vagyok,ő 31.Mikor összejöttünk,mi is úgy voltunk a szexszel mint a legtöbb pár a kapcsolat elején,hogy amikor csak lehetett "összebújtunk",akár napi 2-3szor is...Aztán az első pár hónap elteltével,mikor már kicsit elmúlt az újdonság varázsa,akkor ez lecsökkent napi 1-re( a napi 1-t úgy értem,hogy amikor találkozunk,heti 3-4 alkalommal)...Szóval idáig semmi probléma nem volt.Kb 1 hónapja viszont totál megváltozott minden,alig kezdeményez,és sokszor ha én kezdeményezek ,akkor sincs kedve hozzá...Eleinte mindig talált valami hülye kifogást,a közhelynek számító "fáradt vagyok"-tól kezdve a rossz közérzetig minden szerepelt a repertoárban...Aztán tegnap elegem lett,és megmondtam neki,hogy ez így nem megy tovább,öntsünk tiszta vizet a pohárba,ha nem kíván,mondja meg őszintén.Akkor elmondta,hogy neki is rossz,hogy már nem olyan mint régen,de hogy szerinte a kapcsolatunk sem olyan mint az elején volt,sokat veszekszünk (ez igaz,hogy az utóbbi időben állandóan cirkusz volt valamin,leginkább apróságokon),mindketten nehezebben toleráljuk a másiknak a hibáit,azt is amit eleinte észre sem vettünk,és hogy ez a sok veszekedés meg feszült hangulat veszi el a kedvét a szextől...Utána végülis megbeszéltünk minden más problémát,hogy kit mi bánt,stb.,úgy ahogy talán még soha nem beszélgettünk el,és mindketten megígértük,hogy megpróbálunk változtatni,mrt szeretjük egymást...Viszont szerintetek tényleg lehet,hogy emiatt rossz a szex (amikor szeretkezünk,az sem olyan mint régen,már alig van előjáték stb.) vagy inkább valami más oka lehet?Mit tehetnék,hogy megint olyan álomszép legyen?:(
2011. jún. 22. 14:43
 1/2 anonim válasza:

Biztos hogy van köze az egésznek ahhoz hogy sokat balhéztatok és kb sík idegek vagytok... Próbáljatok meg többször beszélni a problémákról na meg többet összebújni csak úgy, célzat nélkül. Egyrészt lenyugodtok,kevésbé lesztek hajlandóak a másik dolgaiba belekötni így no balhé no idegeskedés.

és ne mennyiségben mérd a dolgokat! attól még hogy másmilyen, nem rossz! meg nem mindenképp fognak úgymaradni a dolgok. nyugi. :)

2011. jún. 22. 18:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ:)

Az a baj,hogy engem ez azért érint rosszul,mert nekem mindig nagyon fontos volt a másik részéről a "visszajelzés",hogy tetszek neki,vonzónak tart,szeret stb...És ez emiatt is nagyon zavar.

Arra nem tud valaki valami ötletet,hogy mi az,amivel esetleg "újra elcsábíthatnám"?

2011. jún. 22. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!