Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem nagyon gáz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem nagyon gáz, vagy más is igy gondolja?

Figyelt kérdés
Voltam tegnap egy rock koncerten, és miután vége lett, egy csapat kiscsaj ilyen 15-16 évesek odamentek az egyik taghoz autogramot kérni. Ugy félora mulva kimentem WCre, az egyik fülke ajtaja nyitva volt, és a zenekar egy tagja ott dugta valamelyik ilyen tinicsajt. Nagyon meglepödtem, mert nem egy nyálas tinédzser-bandárol van szo, hanem egy felnött férfiakbol állo zenekarrol, minden tag a harmincas évei végén jár már. Szoltam a barátaimnk is akik velem voltak,de öket nem érdekelte nagyon a dolog,azt mondták az ilyen sok bandánál mindennapos. Ez tényleg igy van? Érett, felnött, viszonylag elismert rock zenészek kis tiniket kurogatnak? Legális ez egyáltalán?
2011. jún. 22. 13:01
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Öhmm.. 3 éve házas vagyok. De sebaj tuti, tényleg az zavart.;D Nem félreértetted. Nem zavar,ha nekik ez jo, csak nem hittem volna, hogy ilyeneket ennyire nyiltan csinálnak.
2011. jún. 22. 13:34
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem kell a házasság mögé bújni...

Ebből már úgysem jössz ki:P XD

2011. jún. 22. 13:37
 23/27 A kérdező kommentje:
Hát ja, elég rendesen lebuktam...(: De basszus, még csak nem is néz ki jol az az ember, pocakos, és igénytelen. Na mindegy. Nem jön be egyáltalán van nekem jol kinézö társam, de ha akarod tölem hidd, hogy irigykedem. A kérdés lényegén nem változtat.
2011. jún. 22. 13:45
 24/27 anonim ***** válasza:
Igen, gáz. De idióta lányok mindig lesznek, és helyzetet kihasználó pasik is..
2011. jún. 22. 14:56
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem az lep meg, hogy ez teged meglep!

Ez bizony a rock and roll legnagyobbjaival is igy van, a koncertek utan csak ugy valogathatnak a fiatal rajongok kozul... vannak olyan bandak, akiknek kulon emberuk van arra, hogy kivalogassak a legszebb csajokat a koncert utan, akiket aztan a zenekar tagjainak a rendelkezesere bocsatanak!

Miert lenne ez maskepp egy kisebb csapat eseteben?!

Ha szereted a rockot es ismered valamennyire a rock and roll tortenetet, ez egyaltalan nem kene, hogy meglepjen!

Az hogy moralisan erosen megkerdojelezheto a dolog, mar mas kerdes...

2011. jún. 22. 14:58
 26/27 anonim ***** válasza:
C'est la vie
2011. jún. 22. 15:27
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha te megtehetnéd, szerintem te is megdugtad volna. Hires, oda vannak érte a csajok, akkor miért ne. Lehet, hogy a zinpadon kivül egy lúzer és egy senki, de amig a szinpadon áll addig valaki. És sajnos jól mutatja a mai agymosott világot az eset, hogy nem is tudjuk miért de bálványozunk valakit csak azért, mert hires. Ha valakinek ennyi esze van és megdugatja magát egy retkes toi-toi-ban csak azért, hogy villoghasson, hogy őt megdugta X zenekarnak a Y embere, akkor azt nem sajnálom. Oda került ahova való, a szar közé. Én se a lány, se a faszit nem itélem el...ha nekik az jó, akkor csinálják.
2011. jún. 22. 17:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!