Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nagyon gáz, vagy más is igy gondolja?
Figyelt kérdés
Voltam tegnap egy rock koncerten, és miután vége lett, egy csapat kiscsaj ilyen 15-16 évesek odamentek az egyik taghoz autogramot kérni. Ugy félora mulva kimentem WCre, az egyik fülke ajtaja nyitva volt, és a zenekar egy tagja ott dugta valamelyik ilyen tinicsajt. Nagyon meglepödtem, mert nem egy nyálas tinédzser-bandárol van szo, hanem egy felnött férfiakbol állo zenekarrol, minden tag a harmincas évei végén jár már. Szoltam a barátaimnk is akik velem voltak,de öket nem érdekelte nagyon a dolog,azt mondták az ilyen sok bandánál mindennapos. Ez tényleg igy van? Érett, felnött, viszonylag elismert rock zenészek kis tiniket kurogatnak? Legális ez egyáltalán?2011. jún. 22. 13:01
11/27 anonim válasza:
alternatív volt?mert ha igen,lehet hogy voltam és lehet hogy tom miről beszélsz.
18/F
12/27 anonim válasza:
Nagy lefekvés lehetett egy Toi-Toi WCben...
13/27 A kérdező kommentje:
Hát lehet alternativnak is nevezni, olyan picit gotikusabb punk-rock.
2011. jún. 22. 13:17
14/27 A kérdező kommentje:
Rendes WC volt, de az sem lehetett tul kényelmes...XD
2011. jún. 22. 13:19
16/27 anonim válasza:
Tanulj meg basszusgitározni (nem baj ha nem megy profin), állj be egy punk-rock zenekarba. Meg fogsz lepődni. Eszedbe se fog jutni, hogy az ilyen "kapcsolatok" jogi problémákba ütköznek...
18/27 A kérdező kommentje:
Nem, Pesten. De akkor ezek szerint Pécsen is ez volt?XD Lehet hogy ez tényleg hétköznapinak számit, csak én vagyok nagyon prüd akkor. Egyébként tudok basszusgitározni, és nö vagyok, szval ha lenne bandám sem kurogatnék tinilányokat.
2011. jún. 22. 13:28
19/27 A kérdező kommentje:
De, szerintem észrevettek, de nem zavartatták magukat.:D
2011. jún. 22. 13:29
20/27 anonim válasza:
Szerintem téged csak egyvalami zavar kedves kérdező...
Hogy nem Te voltál ott a wc-ben...XD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!