Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki fog. Gátló tablettát szed utána, hogyan tovább? Bővebben lent.
Most fogok elsőnek fog.gátló tablettát szedni és arra lennék kíváncsi, hogy elsőnek mit csináltatok miután belétek élvezet a párotok? Zuhany, papír zsepi dolgokra gondolok.
Mert nem tudom az után mit, hogyan csináljak.
Normális válaszokra várok!
Ha a pasi kihúzza, legyen kéznél valami papírtörlő, odateszed a hüvelyedhez, hogy ne folyjon ki, aztán elmész pisilni, utána meg zuhanyozni.
Egyébként magadtól is rájöttél volna szerintem az első ilyen alkalom után.
Akkor marad a zsepi, + tisztasági.
Zuhany az problémásabb lenne nálunk, mivel ha a barátomnál alszok, akkor kb. este 10-11 körül szoktunk szeretkezni. És az után már nem szívesen mennék zuhanyozni, főleg, hogy a körül már a szülei is lefeküdtek aludni.
Akkor szerezz intim törlőkendőt! Lehet csak én vagyok finnyás, de én baromira rosszul érzem magamat, ha nem tudok utána lezuhanyozni, vagy nem tudom legalább megmosni az alfelemet miután a párom belém élvezett. Iszonyatosan kellemetlen (számomra), hogy folyamatosan érzem hogy folyik kifelé, én meg ragadok, ezért jó legalább egy részét így kimosni, a maradék meg már tűrhető mennyiségű.
Ha a mosakodás nem megoldható, akkor menj el pisilni, kicsit várj hátha egy része távozik, utána kicsit törölgesd meg magad törlőkendővel hogy jobb legyen a komfortérzeted, tisztasági ha kell és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!