Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki fog. Gátló tablettát szed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki fog. Gátló tablettát szed utána, hogyan tovább? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Most fogok elsőnek fog.gátló tablettát szedni és arra lennék kíváncsi, hogy elsőnek mit csináltatok miután belétek élvezet a párotok? Zuhany, papír zsepi dolgokra gondolok.

Mert nem tudom az után mit, hogyan csináljak.

Normális válaszokra várok!

2011. jún. 22. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
hát, egyszerűbb ha lenyeled
2011. jún. 22. 11:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Te retardált vagy! P*cs fej!
2011. jún. 22. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Zuhany. Érzékeny orrú emberek megérezhetik az ondó szagát, én már ezért is szoktam, meg nem bírom elviselni, ha "ragad".
2011. jún. 22. 11:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért vagyok retardált, mert nem pontosítottad a kérdést? Amúgy kb egyértelmű, hogy ami bemegy az ki is jön, szóval a "felesleges" ondó távozik a szervezetből
2011. jún. 22. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi úgy szoktuk,hogy miután elmegy,rögtön papírzsepi,h ne fojjon össze-vissza,aztán zuhi.Persze ha egymás után többször is csináljuk,nem zuhizok le minden egyes után,csak a legvégén.
2011. jún. 22. 11:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Én sem bírom elviselni, hogy ragad meg folyik, a szagát sem bírom, szóval egyértelműen zuhany és kimosom magam amennyire lehet. Utána sokszor berakok egy tisztaságit, hogy a maradéktól se tocsogjak. Amúgy az esetek 90%-ában megszoktam kérni a páromat, hogy ne bennem menjen el. Ő megérti, csak néha kér rá, én pedig azt értem meg, hogy neki legalább néha jól esne, tehát mi így oldjuk meg.
2011. jún. 22. 11:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha a pasi kihúzza, legyen kéznél valami papírtörlő, odateszed a hüvelyedhez, hogy ne folyjon ki, aztán elmész pisilni, utána meg zuhanyozni.

Egyébként magadtól is rájöttél volna szerintem az első ilyen alkalom után.

2011. jún. 22. 11:57
 8/10 A kérdező kommentje:

Akkor marad a zsepi, + tisztasági.

Zuhany az problémásabb lenne nálunk, mivel ha a barátomnál alszok, akkor kb. este 10-11 körül szoktunk szeretkezni. És az után már nem szívesen mennék zuhanyozni, főleg, hogy a körül már a szülei is lefeküdtek aludni.

2011. jún. 22. 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor szerezz intim törlőkendőt! Lehet csak én vagyok finnyás, de én baromira rosszul érzem magamat, ha nem tudok utána lezuhanyozni, vagy nem tudom legalább megmosni az alfelemet miután a párom belém élvezett. Iszonyatosan kellemetlen (számomra), hogy folyamatosan érzem hogy folyik kifelé, én meg ragadok, ezért jó legalább egy részét így kimosni, a maradék meg már tűrhető mennyiségű.

Ha a mosakodás nem megoldható, akkor menj el pisilni, kicsit várj hátha egy része távozik, utána kicsit törölgesd meg magad törlőkendővel hogy jobb legyen a komfortérzeted, tisztasági ha kell és kész.

2011. jún. 22. 14:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: nagyon szépen köszönöm!
2011. jún. 22. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!