Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki e ha fiú Női magassarkúba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki e ha fiú Női magassarkúba/sarkúval élvez?

Figyelt kérdés

Egy ideje vonzanak a női zárt szép magassarkú cipők

Nem vagyok meleg, feleségem is van, nem rég bevallottam neki, h vettem magamnak cipőt, meg lepődőt rajta, hirtelen érte a dolog, az egyik pár cipőt le is nyúlta:)

Utcán munkahelyen otthon szoktam hordani, jó érzést kelt a hordása, nadrágom kicsit ki is dudorodik, de eddig nem vették észre:)

2011. jún. 22. 08:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
És nem néznek hülyének a munkahelyen?
2011. jún. 22. 08:29
 2/23 anonim ***** válasza:
Inkább tartanám kíváncsiságnak, mint extragáznak, mindenesetre nagyon érdekes, hogy felnőtt fejjel, amikor már feleségedis van, akkor kerül elő ez az aberciód. Ha a feleséged elviseli, kinek mi köze hozzá?
2011. jún. 22. 08:32
 3/23 A kérdező kommentje:

Nadrágon keresztül nem látják,

fiatal házas vagyok:)

2011. jún. 22. 08:37
 4/23 anonim ***** válasza:
érdekes
2011. jún. 22. 08:40
 5/23 anonim ***** válasza:
Mi van? A farkadra húzol egy cipőt és abban mászkálsz egész nap?
2011. jún. 22. 08:45
 6/23 A kérdező kommentje:
nem egész nap meg nem egész héten, de néha napján igen.
2011. jún. 22. 08:48
 7/23 anonim ***** válasza:
Jah azt hittem, hogy ha veszel egy cipőt, még ha női is, a lábadra húzod max, nem a farkadra.. De csak én vagyok ilyen naív, gondolom mindenki más egyből levágta, hogy te női magassarkúkba vered bele.
2011. jún. 22. 08:51
 8/23 anonim ***** válasza:
KAMU
2011. jún. 22. 08:51
 9/23 anonim ***** válasza:
Minden cipőüzletben adnak 42-es magassarkút:D
2011. jún. 22. 08:52
 10/23 anonim ***** válasza:
Friss házas és élvezi a magassarkút... Vagy most jön elő a melegséged, vagy beteg vagy,de durván! És most ne hozd fel,hogy nem vagy meleg,merthogy feleséged van stb. Nem egy olyan házas férfit ismerek,aki meleg ugyan,de van felesége is ill. gyerekei! Gondolkodj el ezen szerintem. Egyébként elég érdekes... viszont elég beteges.
2011. jún. 22. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!